Arama sonuçlarınız

1. D

CJ5 Muayenesi Hakkında

frenler çok önemli bende 4lüler yoktu o ağır kusur yaptırdım sonra kalorifer çalışmadı oda ağır kusur olarak geçio,motor numarası önemli değil okunmasada hafif kusur ama şase numarası önemli güzelce temizleyin benim ruhsattaki numarada bir harf farklıydı ruhsatı değiştirdim falan uğraştım biraz...

2. D

cj5 için satılık hardtop

Ynt: cj5 için satılık hardtop takip
  3. D

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK selamlar hard top işi için bende varım sanırım izmir desiniz bende cj5 sahibiyim hard top yaptırıcam aracım orjinal ölçüde şuanda antalya dayım aracın vizesini yapıp izmire getiricem eğer gerekli sayıya ulasamayıp yapamazsak hard top işini antalya da...

4. D

CJ-5 HardTop Çözüme Kavuşturalım Artık Şu Milli Sorunu

Ynt: CJ-5 HardTop Çözüme Kavuşturalım Artık Şu Milli Sorunu selamlar konuya yaptıgınız yorum eski fakat merak ettim antalya da hardtop yapan kimse bulamadım bahsettiğiniz usta hala bu işi yapıyormu numarası ve adresini alabilirmiyim.. tentem var falan iskeleti yok bi kaç yere sordum yapamayız...
  5. D

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... tşkrler.. ahmet abiyle görüştük tanıştık aracımı inceledik beraber.gezenbilirden takip edicem en yakın zamanda tanışmak isterim sizlerlede

6. D

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... arkadaşlar merhaba antoff faliyetlerini merak ediyordum ww.antoff.org a baktım kayıt olamadım bi sorun var galiba..neyse sonunda gezenbilirden ulaşabildim.. gördüğüm kadarıyla çok aktif bir grup gerçekten :) yakın zamanda sizlerle tanışmak isterim gerçekten sağlam...

7. D

ege bölgesinde jeep servisi?

Ynt: ege bölgesinde jeep servisi? merhaba.. izmir de tanıdığım bir usta var yazın cj5 imi oraya götürdüm bu işten anlayan iyi bir abim mutlaka yardımcı olur.. General Oto Doğan Kınay telefon,0232 486 47 86 303sk. no 19 2, sanayi sitesi bornova/izmir
  8. D

Cj Virüsü Bana da Bulaştı..

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. arabayı aldım arkadaşım :) ben göstergeleri sordum nerden bulabilirim diye sağol yinede
  9. D

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. http://www.sahibinden.com/gercelten_guzel_bir_arac-33WQQaXQQ11546911WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar bu araçtaki göstergeleri nerden bulabilirim?? yavaş yavaş düzüyorum aracı yakında yeni resimlerini paylaşıcam sizlerle..

10. D

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. evet onuda gösterdi bana çok felaket bişey bittiği zaman istanbula gelecek bi sultanahmet yapacaz :)

11. D

İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. eyw :) dediğiniz aracı görebilirmiyim ilanı falan varsa linkini atabilirmisiniz arkadaşımda arıyor cj5
  12. D

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. tşkrler ama ilandaki aracı aldım 1 hafta önce :)

13. D

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. evet ahmetin araba frenlerine ve defransiyellere bakım yaptık... frenler çok güzel oldu sağolsun osman usta... içine biraz bakım yapıcam ve monifold header düşünüyorum... güzel olur inş..
  14. D

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. sağolasın hasan
  15. D

Headers ve Kompresor

Ynt: Headers ve Kompresor arkadaşlar manifold headers ın performansı arttırdıgı gibi motor rahat nefes aldıgı için km de yaktığı yakıttada azalma olduğu söyleniyor bu doğru mu ? birde muaynede sorun çıkıyormu?

16. D

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. arkadaşlar hepinize tşkrler yardımlarınız için http://www.sahibinden.com/turkiyedee_15_tane_olan_ozel_cj5_satilikkkk_fiyatti_dusurdum_sonWQQaXQQ11369184WQQpXQQdisplayitem aracı aldım biraz masraf yapmam gerekiyor.. aracı içinizde tanıyan varmı acaba ve...
  17. D

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. arkadaşlar hepinize tşkrler yardımlarınız için http://www.sahibinden.com/turkiyedee_15_tane_olan_ozel_cj5_satilikkkk_fiyatti_dusurdum_sonWQQaXQQ11369184WQQpXQQdisplayitem aracı aldım biraz masraf yapmam gerekiyor.. aracı içinizde tanıyan varmı acaba...
  18. D

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. evet haklısın :D ama bunlara ramen cj ye katlanılmaz mı :)

19. D

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. peki link yada fotosu varmı?
  20. D

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. :D evet orası öyle tabi ama ben motor için merak ettim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR