Cj Virüsü Bana da Bulaştı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denizbulgu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,764
Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı..

selam denizbulgu cj araçların düzgününü aldığın zaman fazla uğraşmazsın ama uzunyola çıkarsan pek de konforlu değil lastik uğultusu rahatsız edebiliyo golf ü ararsın bence cj ye sahip birinin muhakkak binek aracıda olmalı cherokee xj veya zj lere bak hem binek hem arazi ikisibir arada... :smiley:

Etiketler

;D böyle ;D

[attachment=1]

Aks ve çamur.jpg

jyrki hocam nasıl becerdin aksı kırmayı yav çamurda helal olsun valla..

o zaman kır gitsin be kopsun inceldiği yerden :smiley: ii uğraştırmıştır ama ya bide kötü yerde kalmış neyse hocam şaka bi yana geçimiş olsun

Jyrays' Alıntı:
;D böyle ;D

[attachment=1]
GEZGİN' Alıntı:
selam denizbulgu cj araçların düzgününü aldığın zaman fazla uğraşmazsın ama uzunyola çıkarsan pek de konforlu değil lastik uğultusu rahatsız edebiliyo golf ü ararsın bence cj ye sahip birinin muhakkak binek aracıda olmalı cherokee xj veya zj lere bak hem binek hem arazi ikisibir arada... :smiley:
evet haklısın :D ama bunlara ramen cj ye katlanılmaz mı :smiley:

arkadaşlar hepinize tşkrler yardımlarınız için http://www.sahibinden.com/turkiyedee_15_tane_olan_ozel_cj5_satilikkkk_fiyatti_dusurdum_sonWQQaXQQ11369184WQQpXQQdisplayitem
aracı aldım biraz masraf yapmam gerekiyor.. aracı içinizde tanıyan varmı acaba ve yorumlarını bekliyorum tşkrler

denizbulgu' Alıntı:
arkadaşlar hepinize tşkrler yardımlarınız için http://www.sahibinden.com/turkiyedee_15_tane_olan_ozel_cj5_satilikkkk_fiyatti_dusurdum_sonWQQaXQQ11369184WQQpXQQdisplayitem
aracı aldım biraz masraf yapmam gerekiyor.. aracı içinizde tanıyan varmı acaba ve yorumlarını bekliyorum tşkrler

hayırlı olsun parçaları yaman jeepten temin edebilirsiniz tavsiye ederim,ilk önce fren ve direksiyon şanzıman diferensiyelden başlayın ;D

hayırlı olsun mu diyelim geçmiş olsun mu diyelim... ama ne dersek diyelim aramıza hoş geldin. Ahmetin araba diil mi o? Güzel makina ama,sanayide gördüm ben onu frenleri falan defransiyelleri bakım yaptı osman usta,öyle gönderdi sanırım. neyse güle güle kullan dostum..

almirsen' Alıntı:
hayırlı olsun mu diyelim geçmiş olsun mu diyelim... ama ne dersek diyelim aramıza hoş geldin. Ahmetin araba diil mi o? Güzel makina ama,sanayide gördüm ben onu frenleri falan defransiyelleri bakım yaptı osman usta,öyle gönderdi sanırım. neyse güle güle kullan dostum..
evet ahmetin araba frenlerine ve defransiyellere bakım yaptık... frenler çok güzel oldu sağolsun osman usta... içine biraz bakım yapıcam ve monifold header düşünüyorum... güzel olur inş..

bakımını iyi yapın aracınız çok uzun zaman başka masraf istemez basit bakımlarla bile uzun km lerde bile huysuzluk yapmaz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR