İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denizbulgu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,661
Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.

sahibinden.com da mevcuttu ama kaldırdı mı orda mı bilmiyorum bir bakiiim ilan nosunu yazarım
serdar burda da üye aynı zamanda

Etiketler

Yazın Termostatı söken çok var ama ben doğru bulmuyorum, makine uzun yolda çok soğuyor... randımanlı çalışması için hararetin stabil olması lazım...

ilker5276' Alıntı:
ben yazları termostatı hep söküyorum
daha iyi randuman veriyo
:smiley:

orkun bey şehir içinde yazları çok hararet yükseliyo bende napiim çektim bir benzinlie
o sinirle hep söktüm kafam rahat hararet göstergesine bakmaktan önüme bakamıyorum

termostat işinden sorun yaşamamak için 6 kanat pervane takıp davlunbaz yaptırtabılırsınız. sorunu kökünden çözmek böyle yapmanızı öneririm.

aklıma grelmedi değil ama o an o sinrle söktüm
fırsat bulamadım yaptırmaya artık yaptıramamda çünkü sattım yalova semalarında

arkadaşlar hepinize tşkrler yardımlarınız için http://www.sahibinden.com/turkiyedee_15_tane_olan_ozel_cj5_satilikkkk_fiyatti_dusurdum_sonWQQaXQQ11369184WQQpXQQdisplayitem
aracı aldım biraz masraf yapmam gerekiyor.. aracı içinizde tanıyan varmı acaba ve yorumlarını bekliyorum tşkrler

cok güzel bi cj5 istersen var gel gör derim yeni geldi düzceden direk araç sahibi ile görüştürürm seni

ulusotomotiv' Alıntı:
cok güzel bi cj5 istersen var gel gör derim yeni geldi düzceden direk araç sahibi ile görüştürürm seni
tşkrler ama ilandaki aracı aldım 1 hafta önce :smiley:

düzceden dün akşam geldi daha resmi yok açıkçası bildiğim bi araç olduğu için zaten dükanın önüne koydum imkanları varsa maslaga gelip görüp incelesinler resimde olmayan bircok şeyi daha iyi görüp anlayabilirler 0212 328 40 13 numaram ben ünal araç sahibi ilede kendileri konuşsunlar derim ayrıca ben sadece aracı gösterip özelliklerini söyleyebilirim sadece

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR