Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 328,577

Etiketler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Hayırlı yolculuk, keyifli geziler diliyorum. Dikkatli gidin gelin.

18 temmuz pazar Antalyadayım

arkadaşlar merhaba antoff faliyetlerini merak ediyordum ww.antoff.org a baktım kayıt olamadım bi sorun var galiba..neyse sonunda gezenbilirden ulaşabildim.. gördüğüm kadarıyla çok aktif bir grup gerçekten :smiley: yakın zamanda sizlerle tanışmak isterim gerçekten sağlam gruba benziyo.. bahçelievlerdeyim 77 cj5im var çok zorlu yerlere giremesemde at lastiklerle elimden geldiğince sizlere eşlik etmek isterim :smiley: beyşehir şenliklerini izlemek isterdim ki malesef şuan öğrendim size iyi eğlenceler

Merhaba pazargünü ufak yollu birşeyler var gibi banada haber herirseniz katılabilirim teşekkürler iyi akşamlar misafirede hoşgeldin diliyorum.

denizbulgu' Alıntı:
arkadaşlar merhaba antoff faliyetlerini merak ediyordum ww.antoff.org a baktım kayıt olamadım bi sorun var galiba..neyse sonunda gezenbilirden ulaşabildim.. gördüğüm kadarıyla çok aktif bir grup gerçekten :smiley: yakın zamanda sizlerle tanışmak isterim gerçekten sağlam gruba benziyo.. bahçelievlerdeyim 77 cj5im var çok zorlu yerlere giremesemde at lastiklerle elimden geldiğince sizlere eşlik etmek isterim :smiley: beyşehir şenliklerini izlemek isterdim ki malesef şuan öğrendim size iyi eğlenceler

Merhaba denizbulgu..

bizde sizle tanışmaktan memnun oluruz... Grubumuzun başkanı Ahmet demir ile irtibata geçerseniz (5323266617) sizi yönlendirecektir.

selamlar

beyşehir etkinliğinden birkaç resim diğer resimler gelecek beyşehir belediyesine belediye başkanımıza beysehir offroad başkanı ömere atik tesislarini orhan atik sonsuz tesekkürler...

100_3219.jpg

100_3231.jpg

100_3244.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR