Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 328,577
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

birkaç foto ve video bendede var önce foto ları atayım sonra video ları atabilirmiyim bilmiyorum???
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=4]
[attachment=3]

DSC00073.jpg

DSC00078.jpg

DSC00079.jpg

DSC00079.jpg

DSC00081.jpg

Etiketler

gokhanlro' Alıntı:
Merhaba denizbulgu..

bizde sizle tanışmaktan memnun oluruz... Grubumuzun başkanı Ahmet demir ile irtibata geçerseniz (5323266617) sizi yönlendirecektir.

selamlar
tşkrler.. ahmet abiyle görüştük tanıştık aracımı inceledik beraber.gezenbilirden takip edicem en yakın zamanda tanışmak isterim sizlerlede

denizbulgu' Alıntı:
tşkrler.. ahmet abiyle görüştük tanıştık aracımı inceledik beraber.gezenbilirden takip edicem en yakın zamanda tanışmak isterim sizlerlede

Görüşmek dileği ile...

faruk bey merhaba güzel gezi olmuş ben sizi göremedim sahada :eek: siz yokmuydunuz.vi doalar tam adrenalın olmuş.

Hüseyincan meydan doluydu bu seferlik çekirdek boyutunda kaldım kardeşim.. ;)

Kiyamadim ben sana doyamadim ben sana..nedersin Ahmet abi katilirmisn ?...... Allah herkeze seningikibi bir araç nasip etsin.

Sevcili Frauk ve Cİhan kardeşlerim, olmayan 4x4 üm ile sizlere gönülden katılıyorum. Beceremedim bişr türlü 4x4 yapmayı. Ama tüm ekibi tebrik ediyorum :-\

kerembukus' Alıntı:
Sevcili Frauk ve Cİhan kardeşlerim, olmayan 4x4 üm ile sizlere gönülden katılıyorum. Beceremedim bişr türlü 4x4 yapmayı. Ama tüm ekibi tebrik ediyorum :-\
olum yapacağız ya senide 4x4 lü

kerembukus' Alıntı:

Canım kardeşim senden ümidimi kestim ben.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR