Arama sonuçlarınız

1. ardag

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) DÜZELTİYORUM , ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman...

2. ardag

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Ayıp ettin Uğur ağabey, acentadan çıkmış gibi hemide :)))
  3. ardag

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Listemizin Son Hali Katılımcı Listesi _______________________ 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul 02- Yüksel Uysal (yuysal)...

4. ardag

Arkadaşımız Zerrin'in Anneannesi Vefat Etmiştir

Ynt: Başsağlığı Başın sağolsun Zerrin, Allah sana ve yakınlarına sabır versin.
  5. ardag

Arkadaşımız Arda'nın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Başsağlığı Arkadaşlar, mesajlarınızı ancak görebildim. Çok teşekkür ediyor, sizlere ve sevdiklerinize uzun ömürler diliyorum.

6. ardag

Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009) Kardeşim ancak haberim oldu. Çok geçmiş olsun, Allah beterlerinden saklasın.

7. ardag

Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi

Ynt: Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi Arkadaşlar sonuç olarak 2-3 tane çakma çevreci, diğer bir adla yaygaracı yüzünden insanların emeği, parası ve beklentileri heba edilmiştir. Ben kendi adıma bu durumu içime sindiremiyorum. Bu konuda sesimizi duyuracak ve yapabilecek...
  8. ardag

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) *Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +1 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu Yakası 04- Mert Kiğılı (Deep) - Avrupa Yakası 05- Levent Baştepe...
  9. ardag

Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008)

Ynt: Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008) Anlatım için teşekkürler. Yavaş yavaş kışın yaklaşması ile önümüzde daha keyifli geziler gözüküyor. Diğer arkadaşlar ile birlikte daha da çamurlu ve keyifli bir off-road sezonu diliyorum.

10. ardag

Trakya Keşif Gezileri-1 (8-9-10 Ağustos 2008)

Ynt: Trakya Keşif Gezileri-1 (8-9-10 Ağustos 2008) Offroad, doğa, kamp, müzik, deniz, veee bol yemek dolu bir haftasonu idi. :D Teşekkürler.

11. ardag

Şile - Tepemanayır Kamplı Keşif Gezisi (25-26-27 Temmuz 2008)

Ynt: Şile - Tepemanayır Kamplı Keşif Gezisi (25-26-27 Temmuz 2008) Arkadaşlar tebrikler için teşşekür ederim. Araçları denemek için gerçekten uygun bir haftasonu oldu. Ayrıca, yağmur altındaki mangal keyfi de unutulmaz anılar arasına girdi. Katkısı olan tüm arkadaşlara teşşekkürler.
  12. ardag

Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz Arkadaşlar çok geçmiş olsun.

13. ardag

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) 01- Koza Yardımcı (koza) +1 misafir 02- Funda Erhan (funda) +1 03- Berk Saraç (berksito) 04- Nilsun Şahin (nilsun) 05- Serdar Tanrıverdi (Sharingan) 06- Ümit Tuncer (umit.tuncer) 07- Bülent Dağdeviren (behicefe) + 1 08- Ercan Akgül...
  14. ardag

Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)

Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008) Onur merhaba. Her şeyden önce bu sorun herhengi bir darbeden kaynaklanmadı. Malum hdirolik direksiyon sisteminde oldukça fazla basınç mevcut. Keza, bu off-road ortamında, çamurda ve kanalda daha da artıyor. Hortumun preslenmiş...
  15. ardag

Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)

Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008) Arkadaşlar merhaba. Aracımdaki teknik bir arıza nedeni ile bir süre yakıt harcamadan off-road yaptım. :D :D :D . Şaka bir yana teknik arızanın, muhteşem geçen aktivitenin sonuna denk gelmesi iyi oldu. Bu da işin tesellisi. Gezi...

16. ardag

Şile Yeşilvadi'de İki Gün Keşif Gezisi (15-16 Mart 2008)

Ynt: Şile Yeşilvadi'de İki Gün Keşif Gezisi (15-16 Mart 2008) Arkadaşlar merhaba. Çok güzel geçen bir haftasonu aktivitesi yaşadık. Gerçi, sabah kalktığımda üzerimden tır geçmiş gibiydim :D ama yine de müthiş keyifliydi. Katkısı olan herkese çok teşekkürler. Uğur abi bizi ağıradığın için sana...
  17. ardag

Jeep Liberty CRD Nasıl Bir Araçtır? (Güvenlik, Malzeme, Servis, Sorunsuzluk)

Ynt: Jeep Liberty CRD Nasıl Bir Araçtır? (Güvenlik, Malzeme, Servis, Sorunsuzluk) Ben bu araçla yarışmayı düşünmediğim için çok radikal değişiklikler yapmadım. Şu aşamada hem off-road, hem de asfalt kulalanımından çok memnunum. Biraz dikkat çekmesinin dışında işe gidip gelmede bir problem yok :)
  18. ardag

Jeep Liberty CRD Nasıl Bir Araçtır? (Güvenlik, Malzeme, Servis, Sorunsuzluk)

Ynt: Jeep Liberty CRD Nasıl Bir Araçtır? (Güvenlik, Malzeme, Servis, Sorunsuzluk) Arkadaşlar merhaba. Beni tanıyanlar bilir, forumu açan arkadaşımız gibi bende eski bir freelander zedeyim. Daha sonra uzunca bir süre cj5 tecrübesinden sonra biraz konfora ihtiyacım olduğunu düşünerek 2003 model...

19. ardag

Gezenbilir Yarış Ziyareti ve Kamplı Off-road Gezisi - Şile (01-02 Mart 2008)

Ynt: Gezenbilir Yarış Ziyareti ve Kamplı Off-road Gezisi - Şile (01-02 Mart 2008) Mustafa abi, hafta sonu Serdar ULUDAĞ arkadaşımız bana eşlik etti. Sağolsun bayağı gotoğraf çekmiş, ellerine sağlık.
  20. ardag

Gezenbilir Yarış Ziyareti ve Kamplı Off-road Gezisi - Şile (01-02 Mart 2008)

Ynt: Gezenbilir Yarış Ziyareti ve Kamplı Off-road Gezisi - Şile (01-02 Mart 2008)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri