Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,043

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
Katılanlar:

01- Mustafa Kemik (MK51) / Jeep Cherokee XJ
02- Arda Gürayman (ardag) / Jeep CJ-5
03- Uğur kalaycı (Jeep34) / Jeep CJ-7

Yola çıkış zaman ve yeri: 12 Eylül Cuma, saat 11:00, FSM Köprüsü.

Cuma günü izlenen rota:
TEM otoyolu ile Çerkezköy üzerinden Saray, Bahçeköy, Kıyıköy ve orman yolundan İğneada yönüne ilerleyerek sahildeki "Birinci Kamp" yerine ulaşıldı.
Birinci gün gidilen yol 180 Km. Kamp yerinin koordinatları N 41 46 25 E 28 00 50.

Cumartesi günü izlenen rota:
Kamp yerinden çıkılarak Kızılağaç yönüne gidildi ve Sivriler Köyü üzerinden, Longoz ormanları kıyısından İğneada'ya ulaşıldı. Gidilen yol 60 Km.
Kısa bir mola sonrası yola çıkıldı. Avcılar, Hamdibey, Demirköy geçildi. İkinci günün 80. Km'si ve koordinatları N 41 48 51 E 27 48 09 olan noktadan, kuzey yönünde orman içine girildi. 20 Km'lik bu etapdan Sivriler Köyü yakınlarında çıkıldı. Ve bu köy kenarındaki çayırlık alanda "İkinci Kamp" kuruldu.
İkinci gün gidilen toplam yol 100 Km.

Pazar günü izlenen rota:
Kızılağaç, Kömürköy, Vize, Saray, Safaalan, Binkılıç, Gümüşpınar, İhsaniye, Subaşı, Kestanelik, Kızılcaali, Tayakadın, İhsaniye ve Kemerburgaz üzerinden FSM köprüsü (saat 18:00).
Üçüncü gün gidilen yol 140 Km.

Yapılan toplam yol: 420 Km. (FSM Köprüsü başlangıç ve bitiş).
Not: Lastiklerin standart dışı olması nedeniyle, verilen Km'ler ± %5-10 opsiyonludur.

Trakya2rota.jpg

Etiketler
Ynt: Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008)

Co-pilotlarımız olmadığı için çok az fotoğraf çekebildik. Birinci gün kamp alanı ve yakın çevresi...

DSCN8242.jpg

DSCN8243.jpg

DSCN8244.jpg

DSCN8245.jpg

DSCN8246.jpg

DSCN8248.jpg

İkinci gün İğneada'ya yaklaşırken...

DSCN8260.jpg

DSCN8261.jpg

DSCN8262.jpg

DSCN8264.jpg

Demirköy'den sonraki orman etabından...

DSCN8267.jpg

Ve son gün dönüş yolu...

DSCN8272.jpg

DSCN8275.jpg

Benim için, her zaman olduğu gibi, çok keyifli idi... İkinci gün Sivriler köyündeki yağmurlu gece, Longoz'un sivrisinekleri dahi bu keyfi bozamadı.
Yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

mustafa ağbi ve uğur ağbi telefonum 0 532 294 34 36 24 saat açık bilginiz olsun.Çok güzel ve merak ettiğim yerlere gitmişsiniz fotoraflar için ellerinize sağlık

Benim içinde keyifli bir gezi oldu. Anlatımın ve koordinat notların çok şık. Emeğine sağlık abi.

Anlatım için teşekkürler. Yavaş yavaş kışın yaklaşması ile önümüzde daha keyifli geziler gözüküyor. Diğer arkadaşlar ile birlikte daha da çamurlu ve keyifli bir off-road sezonu diliyorum.

Fotoğraflar bu kadar demeyin sakın...Dicimon buralarda neler yapabilir tam olarak anlayamadım ;)

Fotoğraf özürlü 3 arkadaş yan yana gelince böyle öluyor maalesef :smiley: Mustfa abi ile Arda o bölgenin detayını çıkardılar gibi. Yani emeklerin çoğu etap bilgilerini kağıda dökmekle geçti.

Gelemediğime bir kez daha üzüldüm.Neyse yağmurlar başlıyor.Orman ve toprak suya doydumu....Heeheyyyt tutmayın bre :D :D :D

Benim içinde çok keyifli resimlerdi. Paylaşım için tşk.Tekerlerinizin çamurdan kurtulmaması dileğiyle.

geziniz çok güzel olmuş ve çok tahrikkar. bu arada taze damat olarak eşimin kırklarelili olduğunu bildiririm.Dedemin gayet sağlam bi bahçesi war mangala oldukça müsait. Giderken benide çağarında bende hem ziyareth hem ticareth yapmış olurum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR