Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,045
Ynt: Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008)

Üçlüyü selamlıyor gezilerinin devamını diliyorum. Mustafa Abi bakiyorum copilot falan hak getire...

Etiketler

Harekatın Cuma günü başlaması, sana uymadı diye kalmış aklımda Ercan...???

Güzel paylaşım için teşekkürler.

Pazar günü motorsiklet grubumuz ile Aksicim civarında yaptığımız kamptan dönerken, gezi ekibini Kıyıköy-Binkılıç arasında gördük.

Bu tip gezi/kampların Gezenbilir Ekibi içerisinde de daha geniş katılımlada düzenlenmesini/duyurulmasını bekliyorum.

Bizde sizleri gördük ve "ne müthiş makinalar" muhabbeti yaptık telsizlerimizde...

Keşif gezilerimizin amacı, kış öncesi yöreyi tanımak ve yeni etaplar bulmak. Bu tür gezilerde, devamında ne olduğunu bilmeden girdiğimiz etaplar var ve bu etaplar sürprizlerle dolu. O yüzden katılan araçların az sayıda ve tam donanımlı olması gerekiyor. :smiley:
Yağmurlar başlıyor, yaz sıcağının tozu azalıyor. ;) Geniş katılımlı geziler başlayacak ve duyurulacak merak etmeyin. Lütfen takip edin... ;)

kişi sayısı sınırlı olduğundan fotolar tam heyecanı yansıtamıyor ama hiç şüphem yok ki 10 numara bi gezi olmuştur

ah Trakyam ahhh :p

uğur abi CJ nin performansı nasıldı (aracın kilitlenmedik yeri kalmadı da merak ettim abi ;D )

Sezgin kardeşim aracın performansından bayağı memnunum. Ama kiliti kullanacak etap mevsim dolayısı ile yok ;)

Ama 400 küsür km. yol yaptık ve aracın üzerinde hiç yorulmamam beni CJ 'ye daha çok bağladı. Sonuçta uzun süredir konforlu bir araçla off-road yapıyordum. Etaplarda bile nescafe içerek yol alabilen bir araçtan sonra bu daha ağır gelebilirdi ama olmadı.

çok güzel abi ya senin adına bende çok sevindim daha nice gezilere

chrokee den sonra CJ nin yormaması aracın kalitesini gösteriyor bu açıdanda seni tekrardan kutlarım sayın abim

Haberim olsaydı bende katılmak isterdim, tamda sevdiğim ve iyi bildiğim yerler gezilmiş, dere geçiş fotoğrafı var, eğer Bulanıkdere diye tabir edilen yer ise su çok azalmış. Bir aksilik olmazsa bugün öğleden sonra bende o bölgeye gidicem, kafamdaki rotada sizinkiyle aynıymış, Kıyıköy.den ormana girip Sivriler köyü civarında Güneşligölde kamp atmak ve ertesi gün, kuzeye yönelip Karadeniz kıyısındaki gölleri görmek, umarım yağmurlardan az bir şey çamur olur yollarda...

Slm..ben dalgınlıkla bu başlıgı arada gözden kaçırmışım, o bölgelerde gezip yol notları çıkartmışşınız, ileride yapacağımız geziler için güzel çalışmalar ellerinize sağlık, Ugur abnin dedigi gibi geziyi belgelemek çok önemli , sonrasında ise buradan paylaşarak bizlerde o tadı alabiliriz sayenizde. Yinede güzelpozlar için tşkler, elinize sağlık. Bir dahaki gezide görüşmek dileklerimle.:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR