Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,295

Etiketler
Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Faruk çok geçmiş olsun.Bir musibet bin nasihatten iyidir derler.Yılmaz kardeşim de bu olaydan kendine bir ders çıkararak bundan sonra mutlaka daha dikkatli olacaktır.Faruğun ilk notunda yazdıklarından da hepimizin alacağı dersler var diye düşünüyorum.
Tekrar geçmişler olsun.İçindekilere bir şey olmamış ya , mühim olan o.

arkadaşım geçmiş olsun arazide buna benzer olaylar inşallah kimsenin başına gelmez ama bizlere sorumluklar düşüyor ilk yardım bilgisine sahip olmak ve araçlarımızda doğru güvenlik elemanları ile donatıp iyi bir ilk yardım malzemeleri olmalı içimizden birisine bir şey olsa hepimiz üzülür kahroluruz tekrar tekrar geçmiş olsun

Faruk,Yılmaz hepinize büyük geçmiş olsun.Size bişey olmamış ya gerisinin önemi yok.Dediğin gibi bu hepimize ders olsun ve gerekli önlemleri almadan gereksiz risklere girmeyelim.
Off-road,off-road'u bilmeyenler tarafından dışarıdan kolay bir uğraş gibi grününüyor.(bunu birçok kez duydum)Al arabayı,koy lastiği vinci,birazda yükselttinmi tamam bas gaza gitsin.(Yılmaz,kesinlikle böyle düşünenlerden değildir)
Asfaltta araba kullanmayla arazide kullanmak arasında çok büyük farklar vardır.Bunların en önemlilerinden biriside,arazide araçlarımızın ağırlık merkezinin sürekli ve ani olarak değişiklik göstermesidir.Buna alışık olmayan asfalt kullanıcıları,sırf bu sebepten bile tehlikelerle karşı karşıya kalır.Bunu kolay diyen herkese söylüyorum.
Aman,aracınızı tanımadan ve aracınızla bütünleşmeden kesinlikle arazide gaz basmayalım ve risklere girmeyelim arkadaşlar.Yoksa sonucu Yılmazın başına gelenler kadar ucuz atlatılamayabilir.
Herkese kazasız şürüşler diliyorum. ÖNCE GÜVENLİK...

büyük geçmiş olsun.allahtan kimse de birşey yok.

Geçmiş olsun.
Varsa fiziksel yaraların ve moral bozukluğunun tez zamanda iyileşmesi dileğiyle.
Çok daha kötü durumlarla karşılaşılmadığına şükretmek lazım.

Kimseye birşey olmaması sevindirici, çok geçmiş olsun...

Büyük geçmiş olsun,her nekadar işin doğasında bu tarz durumlar olsada can sıkıcı,size birşey olmaması ise büyük teselli.
Orhun

Gerçekten verilmiş sadakanız varmış.geçmiş olsun allah beterinden saklasın hepimizi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR