Şile - Tepemanayır Kamplı Keşif Gezisi (25-26-27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,826
Aslında böyle gezilerin, helede belgelendirerek yayınlanmasının yasaklanmasını istiyorum...

Ya arkadaşlar gidebilen var, gidemeyen var :smiley:

Etiketler
Arda ve Yüksel Abi yeni CJ'niz (iş makinaları) hayırlı olsun.. Çok baba araçlar... Kazasız sorunsuz kullanmanız dileklerimle...
Güzel bir gezi olmuş, doğada gezip stres atıp normal araçlarla gidilemiyecek yerlerde olmanın keyfini çıkarmışşınız..

Akşam yagan yagmur, iki araç arasında tente altında mangal ve sohbet :smiley: bence keyfinize diyecek yok...

Güzel resimler ve paylaşım için teşekkürler.. Ellerinize sağlık..

Selamlar
Hakan Irıklı

uzman abilerimiz kadroda olur da güzel gezi olmazmı, elinize sağlık her ne kadar gidemesekde sizleri takip etmek güzel

Ynt: Şile - Tepemanayır Kamplı Keşif Gezisi (25-26-27 Temmuz 2008)

çok güzel bir gezi olmuş paylaşıma emeği geçenlere ayrıca teşekkürler

Ekibe selamlar. Hafta sonu şehir dışında olmak beni üzdü, zira egitici ve guzel bir geziyi kacirmis oldum. CJ ler hayirli olsun. Sansli araclarmis. Guzel bir ekibin parcasi oldular. Mustafa Abi ben bir 4 ceker almadan once senin yanindaki su koltugu alsam diyorum. Yavas yavas pismek acisindan. Kombine off-road bileti gibi bir sistem var mi abi bu iste? :smiley:) Boyle munferit munferit nereye kadar?

Yüksel maymunun marifetlerini görmeye başlıyoruz artık :smiley: yeniden hayırlı olsun , bol çamurlarda koşmalar diliyorum :smiley: ... Tabii bu dileklerim Arda içinde geçerlidir :smiley:

Keyifli gezi paylaşımı için teşekkürler Uğur, kıskanarak izliyorum fotoğrafları :smiley:

Özlemişiz valla böyle kamplı gezileri.Güzel bir hafta sonu geçirdim.Maymunu ve Arda nın cj yi test etmek için güzel bir gezi oldu.Zemin sert ve kırıcı olduğundan fazla atraksiyon yapamadık.Ama bol bol toz yuttuk. :D :D.Cumartesi gününü orman yollarıda gezinip yeni rotalar ve kamp yeri aramakla geçti.İyi bir kamp alanı bulamadık ama güzel gezi rotaları bulduk.Hele bi yağmurlar başlasın ve kış gelsin,yeni seferler yaparız.

Kısacası çok keyifli güzel bir gün geçirdik.Ama bana göre en güzeli,en keyiflisi cumartesi akşam yağan yağmurda,ateş başında şortlarımızla dikilip resmen yağmurda yıkanmamız oldu.Sonra brandayı iki aracın arasına gerip altında mangal keyfi çok iyi geldi.

En kısa sürede tüm gezenbilir olarak hep birlikte,tekrarlamak dileğiyle.

Sadece Offroad Grubuyla mı Yüksel ??? cııııııkkkk cııııııkkkkk ;D

ceranus' Alıntı:
Yüksel maymunun marifetlerini görmeye başlıyoruz artık :smiley: yeniden hayırlı olsun , bol çamurlarda koşmalar diliyorum :smiley: ...

Zerrin,maymunu pek fazla zorlamadım.Hem zeminin kırıcı oluşundan,hemde daha birbirimizi yeni tanıyoruz.Alışma devresindeyiz.
Ama ilk izlenimlerim,bir traktör kadar güçlü,bir maymun kadar kıvrak. :D Bir arıza çıkarmadığı müddedce en zorlu arazi şartlarında dahi yol alır,yönünde. ;)

Adının hakkını veriyor demek :D

yuysal' Alıntı:
....
Ama ilk izlenimlerim,bir traktör kadar güçlü,bir maymun kadar kıvrak. :D Bir arıza çıkarmadığı müddedce en zorlu arazi şartlarında dahi yol alır,yönünde. ;)

Benim için de gezi gerçekten çok güzel ve keyifliydi.. Bu sefer Dayımı (clandraz) yalnız bırakıp Yüksel abiyle Maymun'u bende denedim ;D
Her aracın kendine özel zevkleri olduğu kanısına vardım... Benim ''Şurdan da geçebilir miyiz ki?'' sorum ile Yüksel abinin ''Hadi arabayı deneyelim.'' cümlesi birleşince kemerlerimizi arada sırada takmak durumunda kaldık :smiley: Toz bulutu işin yazlık kısmı ancak benzin kokusu eklenince çamlar arasında hoş bir gezi oldu... Ee bide öğle yemeği molasında ekmek yerine çizi tüketmek hoşuma gitti.. Ancak akıllandım tamir için giden araçtan bütün yiyecekleri alma hedefindeyim bi dahaki sefer... :smiley:
Herkese çok teşekkür ederim..

ercione' Alıntı:
... Mustafa Abi ben bir 4 ceker almadan once senin yanindaki su koltugu alsam diyorum. ... Kombine off-road bileti gibi bir sistem var mi abi bu iste? :smiley:) ...

Var... Adına "sponsorluk" deniyor... :D

Arkadaşlar tebrikler için teşşekür ederim. Araçları denemek için gerçekten uygun bir haftasonu oldu. Ayrıca, yağmur altındaki mangal keyfi de unutulmaz anılar arasına girdi. Katkısı olan tüm arkadaşlara teşşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR