musa zeje 5.2
Kamp I
Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)
sağol fatih vinçleme ile düzelttik
sağol fatih vinçleme ile düzelttik
Abi sagolasın ,o kanalı geçmeye çalıştım araba oturdu adem abi beni vinçle geri çekti, sonra tekrar lastikleri kanala sokmadan geçmeyi denedik sag ön lastik sol kanala kayarak düştü devrik resimde görülüyor ben ön lastik düşünce frene bastım bi anlık refleks ,ön düşünce aracın dengesi kayboldu ve devrilme on saniye sürdü yani agır çekimtugsan75' Alıntı:Musa çok geçmiş olsun,iyi olduğuna sevindim,nasıl oldu anlatırmısın.
tugsan75' Alıntı:Musa çok geçmiş olsun,iyi olduğuna sevindim,nasıl oldu anlatırmısın.
Evet abi pilav dan dönenin kaşığı kırılsınJeep34' Alıntı:Haftaya oraya devrilmeye gideli mi? Hoşuma gitti ;D
jeep abi jeepJeep34' Alıntı:Maşallah.. Hiç hasar yok. Aracınız ne markaydı ? ;D
İyiki kafanı vurupta camı kırmadın
tugsan75' Alıntı:Ben başıma gelen benzer olayı anlatayım; 97disco1 le altımın oturduğu kanaldan geri geri çıktım.Aynı Musanın ki gibi sol tekeri çalılık kısma,sağ tekeride kanalların ortasına verdim.Bir anda nasıl oldu anlamadım sağ tekerler ortadan çalılığa yakın kanal düşmesiyle birlikte ayağımıda gazdan çekince(farkında olmadan daha doğrusu tecrübesizlik)aynı şekilde bende sağ tarafıma yattım.Sonra öğrendimki öyle birşey olunca,tam tersine gaz vereckmişim.Ama Musanın nasıl olduğunu merak ettim şimdi.