Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan musa zeje 5.2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,866
Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

büyük geçmiş olsun

gezide bulunan kişilere bir zarar gelmemesi en büyük sevinç kaynağı olsa gerek ayrıca yıkanmış resimlerde de canavara pek büyük zarar gelmemesi de ayrı sevinç kaynağıdır kanımca

Etiketler

Kemalcim ( MUSA ) geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın..şükür cana bişey gelmemiş..Bu arada kafama takıldı yahu ben o kadar zorladım iki tekere kalkamazken Kemalcim sen nasıl becerebildin o koca alameti yan yatırdın valla bravo..

Musa geçmiş olsun yeni haberim oldu.Cana bir şey olmaması sevindirici.
Bazen bu şekildeki gezilere ailece gidiyoruz.
Acaba doğrumu yapıyoruz? Çocuklarıda düşünürsek :-\

Çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun..cheorokee kullanıcısı olarak kazaya üzüldüm ama araçta hasar olmayışınıda sevindim..

enişte sen naber ya naapmıssın oyle.. hakikaten gecmis olsun arabaya bisi olsa kahrolurdum cok uzulurdum ;D ;D ;D ;D

bu cip tek teker ustunde de ziplayabiliyomu ¿

bunuda uygulamalı gosterirseniz cok sevinirim.. tskrler.. kayınçonuz :smiley:

geçmiş olsun.boyle bir olay benimde basıma gelmiştim.cj m le.devrilmemiştim takla atmıştım :D Allahtan kimseye birşey olmamıstı.aracta rollbar vardı tek on cam ezildi biraz o kadar.takladan sonrada zaten rollcage yaptırdım.

Musa bey büyük geçmiş olsun üzücü kazayı , ucuz atlatmanız sevindirici.

Geçmiş olsun Musa Bey
Aracınızın yedek parçası bol, Ancak sizin yedek parçanız yok.. Öncelikle canınız sağ olsun diyorum

öncelikle büyük gecmiş olsun musa bey off_road ta olur öyle şeyler wazgecmek yok yola dewam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

SON KONULAR

Geri