Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir
slm bf goodrich al terrain a t 235 75 15 ağır gelir diye 225 75 15 düşünüyorum bu ebat da türkiyede yokmuş bazı lastik bayileri 215 75 15 daha iyi 225 aracı yorar diye kafamı...
Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri
selam ahmet bey bende bi sorum olucaktı 2000 model vitara 5 kapı var bende 225 75 15 lastik takıp sizden 1.5 yükseltme siparişi versem .bu lastik ebatlarında bi sıkıntı olur mu .
Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi
meraba arkadaşlar malum aynı problem rolentiyle ilgili bendede başladı 2000 model 5kapı vitara işallah pahalı bi parça bozulmamışdır.
Ynt: Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi
bu gidişle 2000 model 5 kapı vitaramın km si 144. 000 bini geçti baskı balata biticem diyo bostancı grand oto dan servisden biraz daha kullanın gider demelerine göre babamda tenezül etmiyo tam bitince...
Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!
mrb bende askerleğimi malatya 2 ordu ulaştırma er eğitim okulundan 1 aylık acemi süresinden sonra usta birliği iskenderun 39 mknz piyade tugayı tank taburun da ne işim var diye düşünürken 5...
Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir?
yüzen adam dediği konu benim ( Vitara karda performans ) başlığı altında yaşadığım aynı probleme bana cevap yazmışlardı arkadaşlar bende çözemedim problemi ..
mrb arkadaşlar 1 ocakta arkadaşlarımla kartepeye gittim baya kar vardı ve bizde yol kenarında mola verdik geri geri girdiğim yerden 4h deydi 4 lock aldıysam çıkamadım sadece arka lastikler dönüyodu sorunu anlamadım standart vitara 2000 arkadaşlarım...
Ynt: Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008)
doğrusunu söylemek gerekirse kartepe çok güzel bizde geçenler de canımız sıkılda arkadaşlarla istanbuldan çıktık standart vitarayla kuzu yaylasına kadar gittik