Arama sonuçlarınız

1. G

Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir slm bf goodrich al terrain a t 235 75 15 ağır gelir diye 225 75 15 düşünüyorum bu ebat da türkiyede yokmuş bazı lastik bayileri 215 75 15 daha iyi 225 aracı yorar diye kafamı...

2. G

Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri teşekürler ahmet bey 1.5 yükseltme fiyatı nedir acaba şimdiden saolun ilginize
  3. G

Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri selam ahmet bey bende bi sorum olucaktı 2000 model vitara 5 kapı var bende 225 75 15 lastik takıp sizden 1.5 yükseltme siparişi versem .bu lastik ebatlarında bi sıkıntı olur mu .

4. G

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi meraba arkadaşlar malum aynı problem rolentiyle ilgili bendede başladı 2000 model 5kapı vitara işallah pahalı bi parça bozulmamışdır.
  5. G

Tüm Ebatlarda Lastik Ulaşım 1 Gün.

Ynt: Tüm Ebatlarda Lastik Ulaşım 1 Gün. radial 235 / 75 / 15 a t tipi lastik ve fiyatı varmı.. teşekürler şimdiden

6. G

Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi

Ynt: Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi bu gidişle 2000 model 5 kapı vitaramın km si 144. 000 bini geçti baskı balata biticem diyo bostancı grand oto dan servisden biraz daha kullanın gider demelerine göre babamda tenezül etmiyo tam bitince...

7. G

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik! mrb bende askerleğimi malatya 2 ordu ulaştırma er eğitim okulundan 1 aylık acemi süresinden sonra usta birliği iskenderun 39 mknz piyade tugayı tank taburun da ne işim var diye düşünürken 5...
  8. G

Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir?

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? yüzen adam dediği konu benim ( Vitara karda performans ) başlığı altında yaşadığım aynı probleme bana cevap yazmışlardı arkadaşlar bende çözemedim problemi ..
  9. G

Vitara Karda Performans

Ynt: Vitara Karda Performans kasırga abi doğru diyosun gri renkte olan bendim sizde 2 tane picap aşşağı ya geçmiştiniz.

10. G

Vitara Karda Performans

Ynt: Vitara Karda Performans bilgilerin için teşekürler abi..

11. G

Vitara Karda Performans

mrb arkadaşlar 1 ocakta arkadaşlarımla kartepeye gittim baya kar vardı ve bizde yol kenarında mola verdik geri geri girdiğim yerden 4h deydi 4 lock aldıysam çıkamadım sadece arka lastikler dönüyodu sorunu anlamadım standart vitara 2000 arkadaşlarım...
  12. G

Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) doğrusunu söylemek gerekirse kartepe çok güzel bizde geçenler de canımız sıkılda arkadaşlarla istanbuldan çıktık standart vitarayla kuzu yaylasına kadar gittik

13. G

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. güney tekin (vitara 2000)maltepe

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR