Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nazifayvazoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,239
Ynt: Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi

Ufuk bey sizede teşekkür ederim yardımınız için.Bizim gibilerin böyle dürüst insanlara ihtiyacı var. Telefonunu verirseniz seviniriz.

Etiketler

Nazif bey başlık açmanıza herhangi bir itirazım yok, hem nasıl olabilir?
Link verdiğim yazışmada alternatif model bilgisi ve uygun fiyatla temin edilebilecek adres bilgisi olduğu için, ayrıca bu başlık altında daha derli toplu duracağını düşündüğüm için belirtmiştim.
Forumun yeni yüzü sizin mesajınıza alıntı yaptırmadığı gibi o mesajlara da yaptırmamıştı ancak copy-paste ile taşıyabilirim herhalde.

Alıntı sahibi: schweps, üzerinde 11 Temmuz 2008, 17:19:28
Paylaşım için teşekkürler Hakan hocam,
Ben de debriyaj baskı balata setinin Hyundai Santa Fe ile uyumlu olduğunu duymuştum. Hyundai'nin ki daha ucuzmuş.
...................................
...................................
Şenol hocam 80 - 90 YTL civarında. Hanedan Oto, Yedpa karşısında ben de lazım olur diye bir takım baskı balata bilya kenara attım..
80YTL'ye aldım.. Garantili ve Valeo marka.. Şanzuman indir bindir yani değişimi ise 100YTL
Bilgin olsun..

yerbezi' Alıntı:
Ufuk Bey bahsettiğiniz yerin telefonunu da verirseniz çok daha yardımcı olmuş olursunuz, en azından benim gibi uzakta yaşayanlar için...
nazifayvazoglu' Alıntı:
Ufuk bey sizede teşekkür ederim yardımınız için.Bizim gibilerin böyle dürüst insanlara ihtiyacı var. Telefonunu verirseniz seviniriz.
Özdoğan Otomotiv Suzuki yetkili servisi, Mahmut Şevket Paşa Mah. Piyale Paşa Bulvarı Mektep Sk. No:34 Okmeydanı/İstanbul 0212 256 78 73----238 30 16----237 54 68 Fax:0212 297 29 56 24 Saat cep: 0532 241 72 06 Beytullah Özdoğan

kimse yanlış anlamasında benimsadece dağılan aks bilyamın onarımı yani yeni parça dahil işçilik dahil 250 liraya hallettim o övdüğünüz özdoğanlar servisi bana tüm aksı değiştirmemi ve bana bunun 600 650 tl ye mal olacağından bahsettiler bilgilerinize...

Kanyon_Jimny' Alıntı:
kimse yanlış anlamasında benimsadece dağılan aks bilyamın onarımı yani yeni parça dahil işçilik dahil 250 liraya hallettim o övdüğünüz özdoğanlar servisi bana tüm aksı değiştirmemi ve bana bunun 600 650 tl ye mal olacağından bahsettiler bilgilerinize...
Ben bir sorun yaşamadığımı belirttim, haklı olabilirsiniz ama bennde bıraktıkları izlenim bu, kimsede oraya gitmek zorunda değil, fikir olması açısından yazdım.

ayrıca sevgili dostlarım zamanınız varsa aracınızın başında bekleyin olurmu.benim aracın triger kayış bilyası dağıldı ve ustaya götürdüm işten anladığım için usta bana kazık atamadı ama ilk sefer aracın başında durmadığım için daha önce iyi bir kazık atmıştı bende bu sefer işin başında durdum ve silindir kapağı sökülene kadar aracın başından ayrılmadım ve bana kapak açılmadan 500-600 tl diyen usta ben değişecek parçaları ona söyleyince ve parça araştırması yapınca aracım 350 tlye mal oldu yanibaşında beklemesem o değişti bu değişti diyecek ve sonrası malum kapanan kapağı tekrar açamayacağıma göre.sizsiz olun ustanıza güvenseniz de kontorl edin.kısacası itimat(güven)kontrola mani değildir.sonuçta para bizim cebimizden çıkıyor ve şu ana kadar dereden para aktığını görmedim.saygılarımla

sevgili dostum aks bilyasının maliyeti ile aksın komple değişmesi arasında elbette maliyet farkı olacaktır.şunu unutmayalım ki arazide aksınız sorun çıkarırsa bunun maliyeti daha da fazla olacaktır.siz risk alabilirsiniz belki ama etiket sahibi firmalar risk alamazlar.ben o servisi tanımam ama her usta kötü yapılan bir işten sonra mutlaka fazlasıyla müşteri kaybeder ve kendini bilen ustalar da işiyle(ekmeğiyle)ilgili risk almazlar.malum ekmek kavgası had safhada şu sıralar

Arkadaşlar merhaha. Debriyaj setini yeni değiştiren arkadaş varmı.
hangi marka kullanılıyor
Nereden , hangi fiyata temin edebilirim.

Şuraları arayarak getirtebilirsiniz fiyatlar konusunda bu konunun ilk sayfasına bakabilirsiniz

Volkan oto = (0212) 633 10 01 - 633 10 71
Vizyon oto = (0212) 589 84 60 - 589 95 41 - 586 07 62 - 589 04 21
Auto japan =(0212) 632 17 88 - 529 68 00

Ben debriyaj setini yeni değiştirdim ,İstanbul Aksarayda Japon Malı 295 tl,Kore Malı Valoe marka 150 tl, sordum Valoe markanın iyi olduğunu söylediler onu taktırdım .
Tokyo Oto(Timur):212 5853070 ,Selamımı söyleyin yardımcı olurlar.

bu gidişle 2000 model 5 kapı vitaramın km si 144. 000 bini geçti baskı balata biticem diyo bostancı grand oto dan servisden biraz daha kullanın gider demelerine göre babamda tenezül etmiyo tam bitince başka biyerlere zarar verir mi acaba aksaraya yol göründü bizimde ozaman valeo marka bi set alıcaz herkes memnun ise.

Aranacak listesine Adak Oto'yu ekleyebilirim. 0212 6321004
Yine Aksaray'da şu ana kadar uygun fiyatlar aldım.
Hakan'ın alıntı mesajındaki Yedpa'da ki parçacı en uygunu şu anda.

Bence Balatanın tam bitmesini beklemeyin Şanzımanda sıkıntı yaratabilir,zira benim başıma geldi,sorun yokken değiştirin ben Valoe taktırdım gayey iyi.

Yanıt veren herkese teşekkürler.
Anladığım kadarıyla valeo taktırıcaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR