Arama sonuçlarınız

1. M

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

çok şık bir araç güle güle kullanın....bir gün inş.bize de nasip olur...:smiley:

2. M

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

abi ses süper olmuş.....tam istediğim gibi...o homurtu insana güven veriyor....ve benim hala JEEP im yookkk..:(
  3. M

Babadağ Uçurum Kazası...

allah rahmet eylesin..çok üzücü

4. M

Gezenbilir Ailesine Teşekkür Ederim.(5.2 Zj )

Ynt: Gezenbilir Ailesine Teşekkür Ederim.(5.2 Zj ) hayırlı olsun güle güle kullanın....bende alacağım günü bekliyorum ama epey zaman var...:)
  5. M

Herkese Slm....

Ynt: Herkese Slm.... borçlardan inş..kurtuluruz..çok zorlu ve sıkıntılı bir ev alma ve mahkemelik durumlar yaşadım..çok zorladı beni...yoksa hemen almıştım jeepi...hala uğraşıyorum...rabbim bi kolaylık verir inş...özellikle içi bej renk ve dışı siyah bir jeep istiyorum....bugün bi arkadaşım...

6. M

Herkese Slm....

Ynt: Herkese Slm.... tşk..arkadaşlar beklemek yerine arabayı satıp zj almayı da düşünmüyor değilim...en azından okullar kapanmalı..çocukları okula bırakıyorum çünkü..ancak tatilde belki.bakalım kısmet..şu kışı bi atlatalım bakalım...temiz orj.bi zj kaç lira olmalı :?

7. M

Gördüğüm En Güzel Canavar Zj

sahibi burada mı bilmiyorum...offroad hiç yapmayacağım ama bu canavar bir harika dostlar....her şeyi ile mükemmel ...
  8. M

Herkese Slm....

Ynt: Herkese Slm.... sağlam derken tamamen orjinal...hiç oynanmamış...offroad olmayacak tamamen şehir....inş..
  9. M

Herkese Slm....

Ynt: Herkese Slm.... tşk...şimdiden kafayı yedim..yolda gördüğüm her wj ye saldırasım geliyor..:)...daha almaya çok zaman var ama burdan ilan edelim bana 2004 model wj siyah içi bej v8 sağlam bir tana hazırlayın...:)...belki o zamana bi satan çıkar..kısmet..:)

10. M

Wj Modifikasyon

Ynt: Wj Modifikasyon bu şekilde bir jeep ile trafikte gitmek sorun teşkil eder mi...yani ceza veya polis çevirir mi...hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum...şehir içinde pek de havalı olurdu be..:)

11. M

farklı bir modifikasyon

Ynt: Farklı Bir Modifikasyon valla benim binek aracıma 2'' inç büyük ve ince yanak lastik jant taktım..görüntü çok spor on numara....ama konfor gerçekten önemli arkadaşlar....hele 40 yaşından sonra insan konfor arıyor....sürekli aracın altını sürtmekten bıktım...insanın siniri geriliyor....o...
  12. M

Range Rove 2000 Model 4.6hse Almalı Mıyım?

Ynt: Range Rove 2000 Model 4.6hse Almalı Mıyım? cherokee gayet iş görür bence....range ben de çok severim....jeep e göre daha büyük kaslı....ben olsam jeep e sıcak bakardım..

13. M

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 flowmaster ile araç içinde ses durumu nedir....
  14. M

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

Ynt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda.. hayırlı olsun güzel araç...
  15. M

Herkese Slm....

merhaba ismim mehmet 40 yaşındayım Ankara da ikamet etmekteyim....gençliğimden beri Cherokee aşığıyım...ama hiç nasip olmadı....tanışma bölümünü bulamadım affedin acemilik buraya yazdım....şu an ev kredisi olduğu için alamıyorum...ama şimdiden hemen her gün jeeplere bakıp bilgi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri