Hanımdan onay çıkmadı))))))) Zaten su da yok geçecek. Vinci kullanırız yine az çok.güzel olmuş.yakışıyor ne yapsak... e artık bi şnorkel kaldı.
Dayanamadım 265-60-18 BF Goodrich AT KO2 aldım. Tek takım 18 jantlarımla devam edecem. 16'ları bir türlü sevemedim. Standartta kullanılabilecek en büyük ebatmış, ki bu bile eğri duran ön paçalığEkli dosyayı görüntüle 7347 Ekli dosyayı görüntüle 7348 a sürtüyor, ısıtıp geriye çektim mi sorun kalmayacak. (Orjinal 255-55-18 idi) Yanaktan ötürü hissedilir derecede yumuşadı araba. Tipi de süper oldu Şimdi satılık bir takım yazlık bir takım da vakumlu sıfıra yakın lastiği var
Evet hocam. Desen aynı tamamen, sırta desen eklemiş ve güya daha dayanıklı yapmış. Ama daha agresif görünüşlü olduğu kesin...Selam, bunlar BF'in yeni çıkarttığı model mi?
Valla tüketim hemen hemen hiçbirşeyden etkilenmiyor. ister boş ister bir ton yük ister klima 42_52 krş gibi bir aralığı var. artacğını sanmam hatta uzun yolda aynı devirde ve torkla daha fazla yol katedecek diye aalabiir bile. Amaa kalkışlarda tabiki daha fazla yorulacak...Yakıtı nasıl etkileyecek acaba umut abi ama görüntü on numara
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnstagramdan gördüm))) Allah bağışlasın. Umarım bulursunuz gönlünüzdeki gibi birşey...Hiç sektirmeden bütün mesajları okudum. Gerçekten büyük heves ile ilaveler yapmışsınız. İstanbul'un keşmekeşinden bir nebze olsun kurtulmak, hafta sonu kampları yapabilmek için Seat Leon aracımı satarak Disco 2 alma niyetim var. Konuyu takip ettikten sonra daha da heveslendim. Kazasız belasız. En çok yakışan parça sağ arkadaki çocuk koltuğu Benim de 3 yaşında bir kızım var. Arka koltuk şimdiden rezerve keyifli günler.
Selamlar. Valla duruma göre her iki servise de gittim. Periyodik olarak daha çok Gaye, ama Proshop'ta da yaptırdığım işler oldu. Yoğunluğa vs göre değişti diyebilirim.Güzel bir paylaşım olmuş . Periyodik bakım ve diğer bakım ve onarımlar için Ankara'da aracınızı hangi usta veyahut servise götürüyorsun . Yazınızda Gaye ve Proshop dan bahsettiğinizi okudum . Hangisinden en fazla memnun kaldınız . Sormak isterim ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi