barb_alone
SQ_for all
lanet olsun içimdeki 4x4 sevgisine
alıcam bir disco olmacak böyle canım çekio valla
alıcam bir disco olmacak böyle canım çekio valla
Hediye kabul edilir Valla bilsem bende isterdim,Evet sonunda doğru olan solid (tek parça) bijon takımım geldi Daha önce ebayden almıştım ancak gerizekalılar 22 mm yollamışlar. Neyse o D3, RR Sport vsde kullanılıyormuş, Ankarada zarar etmeden sattım, tekrar USA'den direk üreticiden 123 USD bayılarak aldım, abime yollattım, oradan da gelen biriyle geldi Azmin zaferi. 27 mm ölçtüm sorun yok, umarım takarken de sorun olmaz. Artık bozuk yolda çıngır çıngır zırıltı sesine son!! çaktığımın İngiliz teknolojisi)))))Ekli dosyayı görüntüle 3749
Evet sonunda doğru olan solid (tek parça) bijon takımım geldi Daha önce ebayden almıştım ancak gerizekalılar 22 mm yollamışlar. Neyse o D3, RR Sport vsde kullanılıyormuş, Ankarada zarar etmeden sattım, tekrar USA'den direk üreticiden 123 USD bayılarak aldım, abime yollattım, oradan da gelen biriyle geldi Azmin zaferi. 27 mm ölçtüm sorun yok, umarım takarken de sorun olmaz. Artık bozuk yolda çıngır çıngır zırıltı sesine son!! çaktığımın İngiliz teknolojisi)))))Ekli dosyayı görüntüle 3749
Eyvallah Erdal sağolasınHayırlı olsun umut abi
Sağol AlpGule gule kullan umut...
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Geçen sene Gaye Otomotiv'den getirtmiştim. Sanırım Bearmach.Merhaba çok guzel olmuş gule gule kulanın. Barketı nerden aldınız