Range Rove 2000 Model 4.6hse Almalı Mıyım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgunsipahioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,769

ozgunsipahioglu

Yeni Üye
Web
www.zgnsdesign.com
Merhabalar ,
Daha önce amerikan kullanmış biri olarak bilmediğim sularda yüzmeye kalkışmak üzereyim,
Grand Cherokee 4.7 2000-2001 modellere bakarken bugün bir tane çok uygun ve temiz araç kaçırdım elimden ağırdan alışım yüzünden bunun moral bozukluğu ile bakınırken malum sitede bir ilana denk geldim ve kafam karıştı..
aracı offroad öncelikli almayı planlamıyorum ailem için günlük kullanım amaçlı almayı planlamaktayım 3 çocuklu 5 nüfuslu bir aileyiz ve haliyle büyük ancak eşimin kullanabileceği kadar kıvrak ve konforlu bir araç aramaktaydım (bana kalsa bronco - blazer veya bu tür 80-90 model aralığında bir şey alır ucuza çıkarır modifikasyonlarla zamanla istediğim kıvama getiririm ama olmuyor işte öyle ) neyse konumuza dönelim,
alacağım araca tamirdi yapımdı servet dökmek istemiyorum mümkün olduğunca sorunsuz sağlam bir araç istiyorum ancak pek de aşina olmadığım ingiliz dünyasından kulağıma çalınanlar pek de güzel şeyler değil..
parça maliyeti sürekli bir arıza sürekli bir kapris yapan araçlar olarak duyuyorum çevreden bu araçları özellikle Range Rover'ları bu doğru mudur ,
işim dolayısıyla eşimin çocuklarla yalnız kaldığı benim şehir dışında olduğum zaman bir hayli çok ben yokken sıkıntı çıkarıp yolda bırakması işime gelmiyor haliyle ..
bu araçlar ile ilgili özet bilgi yok yok mümkünse detaylı bilgi toplayabilirsem çok yararlı olur, körük problemi şanzıman yakıt, vergilendirme ,kronik sıkıntılar, motor işleyişi, amerikanlara kıyasla performans konfor yol tutuş vb ne kadar bilgi tecrübe ve emek var ise lütfen ama lütfen paylaşın benimle arkadaşlar,
bilgiye tavsiyeye çok ihtiyacım var şu sıralar..
ister özelden(yeni üye olduğumdan mıdır bilemedim özel mesaj atamıyorum) ister telefondan (05325878836) ulaşabilirsiniz..
ha bu arada bir de araç buldum bulunduğum lokasyonda uygun görünen gözüme bu araca da bir göz atabilirseniz yorumlayabilirseniz çok çok makbule geçer..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-sorunsuz-herseyi-ile-orjinal-bir-range-rover-178019330/detay/

şimdiden teşekkürler,
saygılar,

Etiketler
Ynt: Range Rove 2000 Model 4.6hse Almalı Mıyım?

Bence cherokee daha atik daha spor daha kivrak ve gosterisli.cok bi motor farki yok nedense jeep daha sicak bir araba gibi geliyo.sanki daha az sorunlu parca var daha az yolda birakir gibi hissediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende de öyle bir hissiyat var kesinlikle ancak kafa da karışmıyor değil sanırım jeep'e kayacağım ama fikirleri de duymak isterim..

bu araca ne diyorsun peki?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-masrafsiz-orjinal-179133236/detay

Gayet guzel tertemiz araba kilometre de cok degil aslinda korkutmasin sizi bi komsumda 670bin km oldu hala kullaniyo adam

Sent from my iPhone using Tapatalk

cherokee gayet iş görür bence....range ben de çok severim....jeep e göre daha büyük kaslı....ben olsam jeep e sıcak bakardım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri