merhaba ismim mehmet 40 yaşındayım Ankara da ikamet etmekteyim....gençliğimden beri Cherokee aşığıyım...ama hiç nasip olmadı....tanışma bölümünü bulamadım affedin acemilik buraya yazdım....şu an ev kredisi olduğu için alamıyorum...ama şimdiden hemen her gün jeeplere bakıp bilgi topluyorum...sayenizde çok şey öğrendim...ne yazık ki 2,5-3 yıl kredi ödemek zorundayım.....ancak 2017 gibi 2004 v8 gc wj almak niyetim....şimdiden yazmak istedim....inş.o gün geldiğinde yine burada sizlerden fikir alıp wj mi almak nasip olur....şu an rover hatcback yere basık aracım var....ve yere hafif çukurlarda sürtüyor bu yüzden yüksek araba yani cherokee hayalim tekrar canlandı....WJ jeep im şu an olmasa bile burda olmaktan mutlu olacağım....kanıma damarıma işledi JEEP ....tek hayalim.......gün ola harman ola...geçenlerde akgün aydın a gidip bi wj ye binip çalıştırdım...istiyorum evet Cherokee yi istiyorum.....inanın normal arabalara bakmak içimden gelmiyor....uzun oldu kusura bakmayın....jeep yokken bu kadar yazdık ...olunca bakalım neler olacak...
resmim ve arabam bu...niyetim 2.araç olarak jeep almak...özellikle içi BEJ renk CHEROKEE tek isteğim...iyi günler herkese...
resmim ve arabam bu...niyetim 2.araç olarak jeep almak...özellikle içi BEJ renk CHEROKEE tek isteğim...iyi günler herkese...