Arama sonuçlarınız

1. cosaner

Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı.

Ynt: Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı. Harikasınız +1 Ben ilk önce gereken uyarıyı yaptım , ama arkadaş kafaya koymuş. Mutlaka bu deneyimi yaşayacak. O zaman saygı duyacağız. Hedefine ulaşması için yardımcı olacağız. Zaman o kadar çabuk akıp gidiyor ki :( Umarım her...

2. cosaner

62.750km'de 2006 Model Suzukı Grand Vıtara 2.0 Otm 5k

Ynt: 62.750km'de 2006 Model Suzukı Grand Vıtara 2.0 Otm 5k Sayin Monte Neden gezenbilirden birisinin almasini istiyorsunuz. Zaten sizde benim gibi daha yenisiniz Ama bildigim kadari ile aracinizda acikladiginiz disinda bir hata cikarsa cok fena olur Tum Turkiye duyar:) Mutlaka bir aciklamasi...
  3. cosaner

Bd30 Motorlu Defender Ruhsata İşli

Ynt: Bd30 Motorlu Defender Ruhsata İşli Alkim bey Bu arac tam size uygun Aracin motorunu onemli ve bilinen bir usta yerlestirdi Ozgur bey zaten bu isin pirî Bence cok fazla kurcalamadan Hemen pazt ozgur bey ile iletisimr gecip alin Kaporta boya onemli degil Aksine bu hali ile daha albenili...

4. cosaner

Boracay - Filipinler - 2 Ay

Ynt: Boracay - Filipinler - 2 Ay Kusura bakmayin biraz ozel olacak ama Siz Turk standartlarina uymuyorsunuz:) Naparsiniz aylarca orada ne yer ne icersiniz ne is yaparsiniz , daha dogrusu Nasi gecinirsiniz!
  5. cosaner

Ynt: Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı. Alkim Bey Bu konuda goruslerimi bildirdigim icin, Bana kirildiniz mi? Sizi rencide etmis oldum mu? Benim ve Derya Beyin verdigi rakamlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?

6. cosaner

Ynt: Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı. Bakarmisiniz Arkadasimiz " belkide 15000 e kadar cikabilirim " diyor Belliki , ust limiti bu Simdi, 15e hurda hasat bi araba bulacak sonra forumda yazacak -ben de defenderime kavustum cok sûkûr"- Ondan sonra baslayacak gaz vermeler...

7. cosaner

Ynt: Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı. Lutfen Defenderden uzak durun Gidin 73 model reno alin Benden soylemesi Forumda yazilanlari tam okumadiniz sanirim
  8. cosaner

29 Ekım 2013 Ankara Zıyaret Kampanyası

Ynt: 29 Ekım 2013 Ankara Zıyaret Kampanyası YASAKLI ÜYE Forumun Sanal Ortamının arkasına sığınıp diğer üyeleri rencide edici ve hakarete varacak tarzda yazılar ve yorumları bilerek yazmak. Bu adamı bunun içinmi yasakladınız??? Helal olsun sizlere, Birkaç köşeli araba sahibinin kişisel...
  9. cosaner

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tum gezenbilir camiasinin Bayramini kutlar saglikla ve neseyle gecmesini dilerim Hepiniz cok ozel , cok kaliteli insanlarsiniz Umarim, bu uzun tatilden onyargilardan , pesin hukumlerden,fobilerden arinmis olarak yuvalarimiza doneriz. Saglicakla Polyesterci

10. cosaner

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar .

11. cosaner

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tarik Hocam Ikram cayini aldim kitlama ictim sagolasin Rahmetli babamin bir anektodu vardi. " Çocuk babasina bagiriyormus, - baba bir hirsiz yakaladim, Baba, - alda gel oglum Ogul - Gelmiyo , babaaa Baba, - E birak gitsin Ogul - GItmiyo babaaa"...
  12. cosaner

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sayin Nkurtkaya Sayin Yavuz C Benim sizinle bir isim yok Yazdiklarimin sizinle alakasi yok Uzerinize alinmayiniz Bana , cevap hakki doguracak sorular sormayiniz Beni takip etmeyiniz Her sey gonlunuzce olsun Romanos Diogenes - daha ne diyim.....

13. cosaner

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Tebrikler, Türkiye'nin en hızlı satılan defenderi ödülü vermek lazım. Bundan şu önemli sonuçta çıkıyor; defenderini satmak isteyenler Mustafa Beye teslim etsin. Sizin 50'ye , 60'a satamadığınızı ,Mustafa Bey, 10bine hemen satar. Not: Mustafa Bey , küçük...
  14. cosaner

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sayın Baylar; Sansürcü ve baskıcı yönetim tarafından savunma hakkı elinden alınmış, bir ADAM hakkında görüş bildirmeyiniz. . Bu adam, vaktinde fikirleri nedeniyle saldırıya ugramış ve sadece :) ;) :D ;D ::) ikonları ile seyredilmişti. Bu adamın, ADAM GİBİ...
  15. cosaner

Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Hayır "YASAKLI ÜYE Forumun Sanal Ortamının arkasına sığınıp diğer üyeleri rencide edici ve hakarete varacak tarzda yazılar ve yorumları bilerek yazmak." Bunu yazın ve beni de yasaklayın. Ekmek aldığım fırın koordinatları N 34.56.23.34 - Fırıncı Hasan Süt...

16. cosaner

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Ohhh .............. Rahatladım....... Buyurun , silah size teslim, ateş serbest ............
  17. cosaner

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi işte olay budur Edremitli kardeşlerin elinden zor kurtulmuştunuz. Az daha , küreğin sapı size dönüyordu ! Mutlumusunuz ? Böyle bir ortam mı arzuluyorsunuz?
  18. cosaner

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Sedat Bey, sizi tebrik ederim. Gezenbilir mimarları olarak, hep birlikte sonunu bu şekilde getiriyorsunuz. Şapkanızı önünüze koyup, bu güzelim siteye ne oldu. Eseriniz, kimlerin eline geçti. Nerede, demokratik yapı, aydınlıkcı düşünce, seviyeli...

19. cosaner

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Tesekkur ederim Iste buna benzer sorular ve yorumlar bekliyorum Biriksin yanitlarini kanitlar sunarak verecegim
  20. cosaner

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Artik bu son iki arkadasa cevap vermeyecegim Amaclari belli oldu Konuyu sulandiracaklar Saygilarimla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri