7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,381

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

YavuzÇ.' Alıntı:
Hakarete tamiz bir laf, iade ederim. Tabir_i caiz ise zırva.

Yavuz hocam tenzih ederim şeyh edebali,nin osman bey,e nasihatinde der ki söylenen her sözü üstüne alma daha öncede yazdım saçma sapan konular açıp zırvalayan şahsiyetler varken siz niye üstünüze alındınız aşkolsun

dopamin' Alıntı:
Yavuz hocam tenzih ederim şeyh edebali,nin osman bey,e nasihatinde der ki söylenen her sözü üstüne alma daha öncede yazdım saçma sapan konular açıp zırvalayan şahsiyetler varken siz niye üstünüze alındınız aşkolsun

Bu sayfaya yazan herkes üzerine alır bu lafı, kötü niyetle yazmamış olsanız bile maksadını aşan bir laf ettiniz belli ki.

Benim anlamadığım amaç ne insanları defender den soğutmaksa bence zor meraklanıp defender almak için fikir soranlara tüm kullanan arkadaşlar nasıl bir araç olduğunu elinden geldiği kadar anlatmaya çalışıyor sonradan pişman olmaması için defender kullanmaktan zevk alan birisi için hepsi hikaye bu hobi gibi bir şey resim yapmaktan avcılıktan vs. farklı bir şey değil avcılık yapana siz anlatın durun bi kulağından girip diğer kulağından çıkar demiyecem ilk kulaktan bile girmez defender için yapılan eleştirilerde böyle siz onu birde bizim gözümüzle görebilseniz ilk aracıma willys e 12000 tl masraf ettim 6000 e sattım defendere 33000 tl masraf ikinciyi aldım ilk aldığımı 24000 satmaya çalışıyorum ama defender için fikrim aynı
çok iyi bir şey gibi anlatmışınız diyen olur çokta tın

dopamin' Alıntı:
Zaten ben ne desem boş söylediklerimi hep farklı formatta algılıyorsun
Ömer bey; sizi sadece buradan tanıyorum, ama sizi tanıyan birini tanıyorum, size karşı bir karşı tutummolması imkansız inanın. Bence şu son polemik yaratan lafınızı bir tartın bakalım , terazi sizin tarafamı basacak, benim tarafamı?
Bülent beyinde dediği gibi birbirimizi yüz yüze tanısak eminim bu tür çıkışlar yapmayız, görüşmek tanışmak dileğiyle.

Ama ben haklıyım bu konuda eminim. ;D ;D ;D

YavuzÇ.' Alıntı:
Ömer bey; sizi sadece buradan tanıyorum, ama sizi tanıyan birini tanıyorum, size karşı bir karşı tutummolması imkansız inanın. Bence şu son polemik yaratan lafınızı bir tartın bakalım , terazi sizin tarafamı basacak, benim tarafamı?
Bülent beyinde dediği gibi birbirimizi yüz yüze tanısak eminim bu tür çıkışlar yapmayız, görüşmek tanışmak dileğiyle.

Ama ben haklıyım bu konuda eminim. ;D ;D ;D

Yavuz hocam şimdi bu sözüne bir cevabım var da biraz argo yine yanlış anlarsın

Sayın Baylar;

Sansürcü ve baskıcı yönetim tarafından savunma hakkı elinden alınmış,
bir ADAM hakkında görüş bildirmeyiniz.
.
Bu adam, vaktinde fikirleri nedeniyle saldırıya ugramış ve sadece :smiley: ;) :D ;D ::smiley: ikonları ile seyredilmişti.

Bu adamın, ADAM GİBİ yazılarını , üst yönetime sürekli şikayet eden ,bir elin parmagı kadar olan , adamların kim olduklarıda bellidir.
-ki , bu adamların bazıları o günden sonra ortadan kayboldular. Ya , utandıklarından , ya da zafer sarhoşluğundan.....

Bekleyin, ADAM bi gelsin bakalım, ne diyecek.

Saygılarımla

Bulent Bey politika yapmayi hic dusundunuzmu acaba ?
Mutlaka deneyin benden size tavsiye.
Cok basarili okursunuz.
Hele bizim ulkemizde .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri