Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cosaner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,731

cosaner

Ana Kamp
Sayın site sorumluları

Ana sayfada hangi konunun kaç mesaj ile veya kaç okuma ile izlendiğine ilişkin sayısal değerler var.
Buraya bakıp, istatiksel bir değerlendiema yapıldığında;
gezenbilir ruhuna ve amacına yönelik ana konuları
-Doga sporları
-Navigasyon -haberleşme
-Fotografcılık
-Gezginin dünyası
-Sosyal sorumluk

Bir kesede

- Offroad
-Karavancılık

diğer kesede

Karavancı gurubu , konunun özüne biraz uygun olarak desteklemişler. Çıtayı biraz yükseltmişler.

Ancak, gezenbilir'e offroad gurubu hakim olmuş

Offroad gurubunun bu memlekete, doğaya ne katkısı olmuş, ülke ekonomisi ve doğaya verdikleri
zararlar ortada

Bilgilerinize

Etiketler
Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

birinci mesajında haddini aşan bir üye, ne çabuk çözüşsünüz olayı tebrikler.

Matematikde
2x2: 4 dür.
Rakamlar , ana sayfada mevcut.

Bana ,"haddimi " bildireceğinize
oturun , gezenbiliri nasıl tamirhaneye , tımarhaneye ve 4x4 kazanç kapısı haline getirginize bakınız.

Foruma hoşgeldiniz Sn. Coşkun bey
Ben bu cümlelerinize katılmıyorum, hele ki ülke ekonomisi ve çevre zararı kısmına hiç katılmıyorum. Siz hiç o gezilerde veya gezilen yerlerde bulundunuz mu bilmem ama çevre bilincine bir çok kişiden fazla sahiptir offroadcu denilen kişiler (buna bende dahilim) o piknikçilerin pisliklerini görseniz ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. (Ki yeri geliyor o insanların pisliklerini de bizler temizliyoruz) elimizden geldiğince ağaçlara ve orada yaşayan canlılara zarar vermiyoruz (özellikle de yaşayan canlılara)
Ülke ekonomisine katkıdan kastınızı tam olarak anlayamadım doğa sporu yapan, fotoğrafçılık yapan vs. ülkesine nasıl bir ekonomik katkıda bulunuyor ki? Bunların bir çoğu hatta belki de tamamı hobi olarak yapılan şeyler. Bence içinde bulunmadığınız şeyler hakkında kesin yargılarda bulunmayınız.
Saygılarımla.

Matematikde
2x2: 4 dür.
Rakamlar , ana sayfada mevcut.

Bana ,"haddimi " bildireceğinize
oturun , gezenbiliri nasıl tamirhaneye , tımarhaneye ve 4x4 kazanç&çıkar kapısı haline getirdiğinize bakınız.

Medenice başlatılan bu iyi niyetli tartışmanın bir kaç gün sonra ;
-Kimlerce
-Neye
-Nasıl

çekileceğini göreceğiz

Ben , matematikciyim, bunların istatistiklerini tutacağım.

Saygılarımla

Sayın , forum yöneticisi bu fikir alışverişi bu odadamı devam edecek. Yoksa siz uygun gördüğünüz odaya taşıyınız

Tamam ,
sayin forum yonetimi bu konu icin uygun oda bulana kadar burayi isgal edecegiz sanirim.
Ikinci offroadci arkadasimizda bana akademik unvan verdi sagolsun,
Ancak, bir yerede carpti beni , ne diyeyim sagolsun.

Simdi bu hamleye devamla
-ne isin var burada
- seni dinlemek zorundamiyiz
- sen kimsin
Hatta dahada keskin hamleler gorecegiz

Ben son iki haftami degerli gezenbilir grubunu incelemeye ayirdim
Forumu bastan sona okudum notlar aldim.

Gorevli oldugum Universite icin bu konuyu bir rapor olarak sunacagim.
Forum yoneticiniz sn Sedat beyede bir ornegini sunacagim

Arastirmamin saglikla sonuclanabilmesi icin
Ilerleyen zamanda bana cevap yazan arkadaslarimdan sosyal , ekonomik ve egitim yapilari ile ilgli bilgide rica edecegim.

sayın prof. coşkun bey :smiley: , konuya okadar hızlı girdinizki bi panik havası var yazılarınızda, takılmak maksadıyla söyledim onu..
bilgi isterseniz buradaki herkezin size yardımcı olacağına eminim..

cosaner' Alıntı:
İşte,

Gezenbilir kalitesi.
İlk iş "haddimi bildirmek" oldu.
kaliteden bahsettiniz ama; sabah üye olmuşsunuz, öğlen olayı çözmüşsünüz.ya kötü niyetli birisiniz, yada çok zeki biri.diger insanların göremediğini gördünüz:smiley::smiley::smiley: ip numaranizdan bakar adminler belkide ihraç edilmiş birisiniz kim bilir?

Sevgili Arkadaslar

Su anda projenin giris bolumundeyiz.
Tahmin ettigim gibi gardinizi aldiniz
Bir suru ithamla basladiniz
Aypi adresim, fizik,kimya gibi
Simdi ben bu itham ve farazi seylerlemi ugrasacagim
Bana ne zaman bilimsel sorular yonelteciginizi bekliyorum

Isterseniz ben camianizla ilgili cekine ve tespitlerimi yazayim sizde ister
Haraketle , ister alay ederek, ister tehdit ederek, isterse bilimsel cagdas insan gibi goruslerinizi belirtin
Ne dersini?

1- Ben sizlerin kisisel zevkleriniz ugruna dogaya zarar verdiginizi
2 - Ulke ekonimisine zarar verdiginizi
3 - Dunyada dokulen her musluman kaninda katkiniz
oldugunu

Ileri suruyorum.

Ip adresim:188.57.140.32

hocam bilim matematik ilim aypi? nerde bu pideci
sizde anadol seven bir hava sezdim.polyester kokusu aldım

Artik bu son iki arkadasa cevap vermeyecegim
Amaclari belli oldu
Konuyu sulandiracaklar

Saygilarimla

okavakli' Alıntı:
Foruma hoşgeldiniz Sn. Coşkun bey
Ben bu cümlelerinize katılmıyorum, hele ki ülke ekonomisi ve çevre zararı kısmına hiç katılmıyorum. Siz hiç o gezilerde veya gezilen yerlerde bulundunuz mu bilmem ama çevre bilincine bir çok kişiden fazla sahiptir offroadcu denilen kişiler (buna bende dahilim) o piknikçilerin pisliklerini görseniz ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. (Ki yeri geliyor o insanların pisliklerini de bizler temizliyoruz) elimizden geldiğince ağaçlara ve orada yaşayan canlılara zarar vermiyoruz (özellikle de yaşayan canlılara)
Ülke ekonomisine katkıdan kastınızı tam olarak anlayamadım doğa sporu yapan, fotoğrafçılık yapan vs. ülkesine nasıl bir ekonomik katkıda bulunuyor ki? Bunların bir çoğu hatta belki de tamamı hobi olarak yapılan şeyler. Bence içinde bulunmadığınız şeyler hakkında kesin yargılarda bulunmayınız.
Saygılarımla.

Tesekkur ederim
Iste buna benzer sorular ve yorumlar bekliyorum
Biriksin yanitlarini kanitlar sunarak verecegim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri