Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cosaner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,735
Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

Hayır

"YASAKLI ÜYE Forumun Sanal Ortamının arkasına sığınıp diğer üyeleri rencide edici ve hakarete varacak tarzda yazılar ve yorumları bilerek yazmak."

Bunu yazın ve beni de yasaklayın.

Ekmek aldığım fırın koordinatları N 34.56.23.34 - Fırıncı Hasan
Süt aldığım bakkaln koordinatları N 23.67.23.45- Kartal Market

Ekmek ve süt aldığım yerlerimn koordinatlarıda bunlar.

Bakalım , 4x4 tüccarlarının elinden siteyi kurtarabilecekmisiniz.

Ana , sayfadaki rakamlara bakınız..
O rakamlar her şeyi analtıyor.

Etiketler

Sevgili Sedat ve Yavuz Ç., bu sorularınıza gerçekten cevap beklemiyorsunuz herhalde. Bülent bey amacına ulaşmış ve keyifle kahvesini (belki çayını yada başka bir şeyi) içerek okuyordur bu sayfaları.
Ben Bülent Koçoğlu'nun bu forumda off-road ve Defender ile ilgili herhangi bir konuda kendisine sorulan ama onun haklı olmadığı tek bir soruya cevap verdiğini hatırlamıyorum. Yanlışım varsa kendisi düzeltir. Genelde buna benzer durumlarda zeytinyağı taktiği ile konuyu farklı bir yere çekerek ilgiyi dağıtır. Baksanıza Defender'ın güvenliği konusuyla başlayan mesele nerelere geldi. Birçok insan tüccar oldu, birçok kişi aptalın bile inanmayacağı hikayelerle itham edildi. Özü, niyeti iyi olan, iddia ettiği gibi adam gibi adam olan biri, duracağı, susacağı yeri bilir. Gerektiğinde özür diler. Kendisini seven insanların bile onu savunamaz, destekleyemez duruma geldiği bir ortamı yaratmaz. Cevap vermemekle bile suçlanmışız. Pardon işimiz gücümüz vardı sizi ihmal etmişiz Bülent Koçoğlu, kusurumuza bakmayın (biraz da ben şakayla karışık laf sokayım).
Ben turbo kardeş gibi Bülent Koçoğlu'nun da bundan keyif aldığını düşünüyorum. Maksadının, doğru bildiği için tartışmaktan ziyade, tartışmak olduğunu düşünür oldum.
Bülent bey, her mesajınıza anında cevap veremeyebilirim, panik olmayın, geç de olsa takip edip cevaplarım ama sizden ricam bunu bu başlık altında yapalım, onlarca ilgimi çekmeyen başlığı takip edip cevap vermem benim için oldukça zor.
Bu arada merak etmeyin, foruma katkımız her zamanki gibi imkanlarımız çerçevesinde sürecektir zira bu forumu sizin gibi maksadı dışında kullananlara bırakmayacak kadar değerli görüyorum.

yazıyorsun offroadcuları kötülüyorsunda sen doğaya ülkene ne yaptın önce bunları göster ,yazmak çizmekle olmaz bu işler ,sen hiç ömerli ve çevresine gitmedin heralde doğa düşmanları nasıl ormanı mahvettiğini heryer çör çöp olduğunu görmemişşin anlaşılan ,off roadcu doğayı sever korur etrafın pis olması gönlünü rahatsız eder doğayı temizler.

Nasıl?

cosaner' Alıntı:
1- Ben sizlerin kisisel zevkleriniz ugruna dogaya zarar verdiginizi
2 - Ulke ekonimisine zarar verdiginizi
3 - Dunyada dokulen her musluman kaninda katkiniz
oldugunu

Ileri suruyorum.

4x4 deyince neden akla kocaman arabalar iri yarı bira içen sağa sola doğaya zarar veren adamlar geliyor anlamadım?

İllaki gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinin reklamını yapmak lazım? Faruk abi anısına sarıkamış daki ilköğretim öğrencilerine karne hediyesini vermeye gezenbilir ailesi gitmedimi? Otizmli çocuklar için toplanılmadımı?
Geçen ay Afet anında Gezenbilir gönüllü üyelerinin arama kurtarma ekiplerine nasıl yardım edebileceğini konuşmadıkmı?
Bu kadarda yapmayın artık, bu kadar insan gereksiz, amaçsız, bilinçsizce tüketim için biraraya gelmiş olamaz. Forumun yönetimi de Sedat bey de her görüş ve fikri dinleyen ve çözüm sunmaya çalışan insanlar. Inanın başka hiçbir forumda bu kadar aktiviteyi ve yardımsever insanları bir arada organize şekilde bulamazsınız.

sevgili arkadaşlar
bu kişiye ot vermeyin o da bulamayınca başka yere gider zaten ;)
ona neki bu forumdan şahsen anlamadım

Bülent bey iyi insandır arkadaşlar inanın böyle olmasa iyi idi ama söylemleri maksadını aştı artık yok
cevap verecek durumda olmayan birinin arkasından konuşmakta bizlere yakışmaz değil mi Allah (cc) herkese kalbine göre versin sağlıcakla

Gezenbilir de bir şey dikkatimi çekti haspel kader birisi tökezlemeye görsün herkes birden yükleniyor kaybetmek kolaydır iş kazanmakta bu tür yasaklı üyeleri incelediğimde hiç de boş insanlar olmadığını görüyorum durum bu safhaya birazda oniki öfkeli adamlar sayesinde gelmiyor mu

Ömer hocam bir üyeyi yasaklayana kadar gösterdiğimiz tahammül sınırlarını inanın tahmin bile edemezsiniz. Bülent beyi bile yasaklayana kadar hem ben hem diğer yönetici arkadaşlar kendisini defalarca uyardık, yönetici ve hatta şikayetçi arkadaşlarla günlerce yazıştık. Ama artık her gün onlarca şikayet gelince ve uyarılarımızı dikkate almadığını görünce mecbur kaldık...

Bu arada Bülent bey için söylemiyorum (Bülent bey konusunda yanıldığınızı zannetmiyorum) ama bugüne kadar hiç kimseyi suçsuz yere yasaklamadık ve dediğim gibi yasaklamamak için mutlaka son ana kadar sabredilmiştir. Ettiği küfürler yada çıkardığı sayısız polemikler yüzünden yasaklandıktan sonra masum görünmek için ortalıkta şirinlikler yaparak dolaşanlar elbette boş değil gibi görüneceklerdir... İmzamda da yazdığı gibi söz uçar ama yazı kalır. Siz de o boş değil gibi görünen arkadaşların geçmiş mesajlarını biraz kurcalarsanız yasaklanma sebeplerini zaten kendiniz görürsünüz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR