Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cosaner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,731
Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

ordunun ,devlet kurumlarının,müteahit firmaların hurda vs diye kenara attığı araçların bu hobi sayesinde yaşama döndürülmesi,bunu tamir edenlerin,tedarikçilerin ve diğer aracıların ekonomiye katkıları,bu hobiyi birarada yapanların sosyalleşmesi,forumlarda akla ziyan müslüman kanını kim döktü konulu topicler açmadan araç içinde çadırda hamakta kamp vs doğa ile bütünleşmesi,gidilmeyen yerlere gitmeye çalışmaları,görülmeyen yerleri göremeyenlerle paylaşmaları misal trt de yayınlanan zor yollar proğramı sizi neden rahatsız etti.

Etiketler

Bülent hocam selamlar,

1996'dan beri internet üzerinden yazılı olarak o kadar insanla iletişim kurunca haliyle yazı dilini de öğreniyor insan. Güzel bir profil oluşturmuşsun da, keşke yazı dilini de az biraz değiştirseydin :smiley:

bkocoglu hesabını yasaklayıp yasaklamama konusunda arkadaşlarla çok kararsız kalmıştık ama meğer boşuna tartışmışız. Açtığını konudan görülüyor ki tek amacınız forumda ortalığı karıştırmak. Ama size daha fazla harcanacak zamanımız yok malesef.

Ayrıca kendi zamanınızın da kıymetini bilin. Hayat, yapmak istediklerinizin tümünü yapamayacağınız kadar kısa ;)

Sağlıcakla,
Sedat

artık klavyeden tanır olmuşsunuz sedat beyin anlatımına göre.criminal üye demekki bülent bey.anadolculara Allah sabır versin.anadolları kesip pick up yapanlarla uğraşsa aslında hem mit ine görede bir davranış olur

Sedat hocam yapmayın be yahu şu üye yasaklamak hiç hoş değil bu millet yassah lardan çekiyor ne çekiyorsa

Sedat Bey, sizi tebrik ederim.

Gezenbilir mimarları olarak, hep birlikte sonunu bu şekilde getiriyorsunuz.

Şapkanızı önünüze koyup, bu güzelim siteye ne oldu.

Eseriniz, kimlerin eline geçti.

Nerede, demokratik yapı, aydınlıkcı düşünce, seviyeli görüş-alışverişleri , nerede....

Tarihte yıkılan ülkelerinde sonu böyle gelmişti.

Duraklama döneminden geriye doğru indikçe, yöneticiler , baskıcı, kısıtlayıcı yöntemlere başvurmuşlardır.

Bunu , buraya bir "zafer" gibi yazmadan, bana bir mesaj atıp, çekincelerinizi ve tespitlerinizi yazabilirdiniz.

Saygılarımla....

tyt.fan' Alıntı:
bager kardeşler direksiyon milini kapıp yola düşmemişlerdir inşallah :smiley:

işte olay budur

Edremitli kardeşlerin elinden zor kurtulmuştunuz.
Az daha , küreğin sapı size dönüyordu !

Mutlumusunuz ?
Böyle bir ortam mı arzuluyorsunuz?

Ohhh ..............

Rahatladım.......

Buyurun , silah size teslim, ateş serbest ............

kürek sapı ile ilgim olmadı.kardeşlermi bilmiyorum ama dediğiniz gibi edremitliler.siz neden sıfır pick up aldım diye U dönüşü yaptınız madem yediniz bir halt
size bir psikiyatr önerebilirim.sizin gibi saplantılı,bağımlıların tedavisinde bir numara.dr ümir yazman.selamımı iletirseniz indirimde yapabilir.mutsuzluktan bunları yapıyorsanız onada bir çözüm bulur.sizde bezgin teke sendromu var şahsi kanaatim.mümkünse sizin gibi çok kişilikli saplantılı obsesif insanların olmadığı bir forum istiyorum.

Insanlar forum yonetimine suc atmak yerine birazcik objektif olmaya calisip aynaya bakmalari gerekli. Ilgili ilgisiz insanlara ve konulara dahil olmaya calisip , reyting uzerinden pirim yapmaya calisip yorumlar yaptiktan sonra agir cevaplar almak son derece normaldir.
Bu forumun amaci paylasmaktir , insanlarin sevgi duydugu yada emek harcadigi konularda camur atmak ozgurluk degil dupeduz saygisizliktir.
Ilgili beyfendiyi savunan arkadaslara sormak isterim neden siz neden baskasi neden ben degilde belirli insanlar ?
Biraz bu minvalde bakmak lazim.
Burak.

cosaner' Alıntı:
Duraklama döneminden geriye doğru indikçe, yöneticiler , baskıcı, kısıtlayıcı yöntemlere başvurmuşlardır.

Bunu , buraya bir "zafer" gibi yazmadan, bana bir mesaj atıp, çekincelerinizi ve tespitlerinizi yazabilirdiniz.

Farklı bir kullanıcı hesabı alıp böyle bir konu açarak insanları germeye çalışmak yerine varsa sıkıntılarınızı bana özel mesajla yada 7/24 telefonla aktarabilirdiniz... Ben "zafer" gibi yazmadım. Aslan değil, terazi burcuyum :smiley: O yazıyı yazmamın tek sebebi sizinle muhatap olan (polemiğe giren) kişilere foruma yeni bir deli gelmediğini, hali hazırda eski üyemiz Bülent bey olduğunu bilmeleri gerektiğini düşündüğüm için yazdım.

Ayrıca ister baskıcı, ister yasakcı, ne derseniz deyin. 2006'da kurulduğumuzda çizgimiz neyse aynı çizgiyi koruyoruz. Kimyamızı bozacak, Gezenbilir'i çizgisinden çıkaracak engellere bile elimizden geldiğince tolerans göstermeye çalışıyoruz...

Bakınız; Kurallarımıza göre yasak olan birden fazla hesabınız hala yasaklanmadı. Belki siz üslubunuzu değiştirirsiniz, biz de entellektüel birinin birikimlerini kazabiliriz diye...

Sağlıcakla,
Sedat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri