Arama sonuçlarınız

1. cagataydundar

Çekme Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Benim bir sorum olacak. Yakın bir zamanda bir çekme karavan alıp sabit yaşamayı planlıyorum. Tabi karavanlarda genellikle şofben olmuyor. Sürekli 220V kullanacağım için maliyeti düşük bir elektrikli şofben ile sıcak su olayını kurtarabilir miyim?

2. cagataydundar

Goalzero Solar Üniteler.

Ynt: Goalzero Solar Üniteler. Merhaba, ürün fiyatı 2013 fiyatıdır. 2014 güncel fiyatı 185 $+KDV'dir. Bu da 490 TL civarında bir rakam. Ancak %10 civarı bir indirim uygulayarak 440 TL'ye gönderebiliriz. Goalzero resmi sayfasında gördüğünüz rakamlar ABD satış fiyatlarıdır. Ülkemize girdiğinden...
  3. cagataydundar

Goalzero Solar Üniteler.

Kampçılık, mağaracılık, karavancılık, motorculuk için enerji sorununu ortadan kaldıran, kolay taşınabilir ve etkinliklerinizi daha keyifli hale getirecek en iyi ürünler. Hareket halinde iken elektrik gereksiniminizi karşılayan en çok satan USB Solar Şarj Setidir. Sürekli tükenen telefon...

4. cagataydundar

Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum?

Ynt: Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum? Bilmukabele abicim ;) ben de seni burada gördüğüme sevindim.
  5. cagataydundar

Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum?

Ynt: Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum? Enduro motosikletler uzun yol ve arazi şartları için tasarlanmış motosikletler oluklarından dolayı yaptığınız yolculuklarda herhangi bir rahatsızlık duymazsınız. Oldukça seri ve rahat motorlardır. Ancak bir chopper kullanıcısı olarak 600 cc ve üzeri...

6. cagataydundar

Hyosung Gv 250

Ynt: Hyosung Gv 250 Selamlar. Hyosung GV 250 Kore menşeli bir makinedir, motoru 90 derece V Motordur ve performans olarak Çin menşeli makinelere göre daha iyidir ve 90 derecelik V motora sahip olması nedeniyle vibrasyon yoktur. 130-140 km gibi süratlerde kullanılabilir. Ancak çok iyi...

7. cagataydundar

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Selamlar, Kullandığım motosiklet Yamaha XVS 650A Dragstar. Uzun yolda çok keyif veren bir motosiklet. Ancak belirli aralıklarla mola verilmediği zamanlarda yaymış olduğu vibrasyondan dolayı vücudunuzun bazı yerlerini uyuşturması dezavantajı sayılabilir. Herşeye rağmen...
  8. cagataydundar

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Siteye kayıtlı herkese iyi akşamlar dilerim. Ben Çağatay Dundar, Kocaeli'de yaşıyorum. Türkchopper Motosiklet Kulübü Kocaeli İl Başkanlığını yürütmekteyim. Yakın bir süre sonra Balıkesir Edremit'e taşınacağım. Yamaha XVS 650 A Dragstar kullanıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
muradilgin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri