Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, Kullandığım motosiklet Yamaha XVS 650A Dragstar. Uzun yolda çok keyif veren bir motosiklet. Ancak belirli aralıklarla mola verilmediği zamanlarda yaymış olduğu vibrasyondan dolayı vücudunuzun bazı yerlerini uyuşturması dezavantajı sayılabilir. Herşeye rağmen motorumu severek kullanmaktayım.
Hyosung GV250 2013 model 400KM de, ankaralıyım işlerim sebebi ile İskenderunda ikamet ediyorum, kamp yapmayı severim ama çok tecrübeli olduğumu söyleyemem, Hatay da kafadengi arkadaşlarla tanışmayı çok isterim.
selamlar ben motorsikletimi satalı yaklaşık 12 yıl oldu.tüm yurtiçini gezdim.ilk motor um BMW r60/6 idi onunla doğu Anadolu ve karadeniz sahillerini akdeniz kıyılarını defalarca turladım.bazen yakıtım bitti yollarda kaldım.elektirik problemleri yaşadım gece ışıksız kaldım.ama yola gene devam dedim.sonraki motorum yamaha custom choper 3 silindirli 750cc lik tork canavarı Amerika özel yapım motorumla iç Anadolu akdeniz yörelerinde problemsiz geziler yaptım.motorumu hatay yöresine sattım.ama içimdeki arzumu dindirmek mümkün olmadığından önümüzdeki yaz aylarına kadar orta siklette bir motor düşünüyorum.hem şehir içine uygun olmalı arasıra bozuk yollara karşı koyacak nitelikli.yakıtta biraz cimri olacak.bmw f650gs,kvs kle650,suzuki dl650vers.bmw f800 st bu modellerden tercih düşünmekteyim.