Motorunuz Nedir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 381,860
Ynt: Motorunuz Nedir?

Kötü bir Çin deneyiminden sonra Yamaha Virago 1100 aldım ama kullanımı bana uymadı satıp yerine 2012 model Honda CBF 150 aldım inanılmaz memnunum şehiriçini hallettim. Uzun geziler içinse Bmw F 650 cs almayı düşünüyorum.
 

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba siteye jeep wagoneerim olduğu için katılmıştım,fakat motosiklet bölümünü görünce sevindim..bende yıllarca çok değişik tarz ve marka motora bindim..belli bi doyuma ulaştıktan sonra jeep wagoneerimde olduğu gibi motordada özel ve az bulunan bi model üzerinde hemfikir oldum..ve uzun yıllardır 1993 yamaha vmax 1200 kullanıyorum..heryere gittim motorumla şu an 60000 binde ve daha uzun yıllar yollarda olacak...ayrıyetten bi de şehiriçinde kullanmak için terlik diye tabir ettiğim scooterim var...
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

bu da resmi..

127
 








Ynt: Motorunuz Nedir?

benim motorum yamaha nowa şehir içinde cok harikadır sorusuz ve güclü kulanımı bi okadar kolaydır gazladınmı gider vitesle valan uğraşmazsınız bisiklete bine bilen herkes süre bilir resmi şu an yok sonra yüklerim..
 







Ynt: Motorunuz Nedir?

Benim motorsikletim Asya AS-125 cg 125 modelinden.Şahsen YAMAHA YBR-125 almak isterdim ama çok pahalı 4350TL.İkinci el alayım dedim.2002-2003 modelllerini araştırdım.2000TL değeri olan motorsikletlere 2500-2800 Tl isteniyor.bende kızdım ve Asya AS-125 cg 125 satın aldım.Hemde 1600Tl'ye
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba,

Benim Motorum Yamaha Majesty 400 2006 Model Uzun yol ve Şehir İçi Gezilerde Kullanıyorum, Çok Şukur Daha Tık demiş deyil, Yol tutuşu sürat ve konfor konusunda çok memnunum
 



Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba, SİMSON S51 veya S53, ruhsatlı plakalı, satışını üstüme alabileceğim bir motosiklet arıyorum, iletişim için cozbek@yandex.com
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,264
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst