Ynt: Hyosung Gv 250
Gv250 2013 model 6 ay önce aldım. titreşim olayı sıfır noktasında, kalkışları gücü yerinde, ben bu motoru almadan önce tam 4 yıl araştırdım ve genelde japon motorlarla kıyasladım, japon markaların kalitesi ortada ama fiyatıda belli sıfara yakın ya daa biraz daha iyimser olursa temiz bir japon çok para tutuyor, bunun dışında 5 yaş altı japonlar var ama genelde gençlerim cruiser modellerin şekline karizmasına hasta kalarak bu makineleri almaları ve farklı bir amaç uğruna kullanmalarından dolayı yıpranmış oluyor. (cruiser hız motoru değildir, ). uygun fiyata sıfır olarak almayı düşünüyorsan ve büyük cc olmasını istemiyorsan şuanda sadece türkiyede değil dünyada iyi satış yapan bir markadaır, Amerikada en fazla satılan 250cc cruiser modellerindendir. bu arada hyusong G. kore firmasıdır ve Suziki motorunun parça tedarikçisidir, 50 yılın üzerinde motor ile ilgili faaliyetler yütrütmektedir. aldığın motora güzelce bakar ve hor kullanmazsan ömürlük motordur. birde arkadaşlar gv 250 yi hiç bilmeden kullanmadan olumsuz yorum yapan çin malları ile kıyaslayan arkadaşlarım; araştırmadan yada bu motor kullanıcısına sormadan sakıncalı ve yanıltyıcı yorumlardan kaçınalım. sözüm meclisten dışarı. ,
selamlar,