Arama sonuçlarınız

1. cagatay67

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Şunu okuduktan sonra kızmak yerine üzüldüm açıkçası. Benim abi demem sevgiden değil saygıdandı. Geçmişte aramızda geçen polemik orda kapandı sandım. Kin beslemedim. Hiç birşey olmamış gibi devam ettim. Forumun huzurunu kaçıracak toplu bir rahatsızlıkta vermedim. Bire bir tartışmaydı. Arkadan...

2. cagatay67

Bizim kasada yokuş kalkış desteğimi varmış yaw sanmıyorum ama iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. cagatay67

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Yaparsınız zor değil;) google'da aratırsanız yapılırken fotoğraflanan uygulamalar var.

4. cagatay67

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? İlk önce modülden başlarsam, montajı yapacak elektrikçi ciddi anlamda bilgili biri olmak zorunda. Çünkü modülün 10-11 tane kablosu var. Topraklaması, anahtar, park sisler, aküye bağlantı... 3 tane elektrikçi gezdim anlattıkları içime...
  5. cagatay67

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bende ufak tefek değişiklikler yapayım dedim kendi çapımda. - Kapı direklerine piano black kaplama yaptım. - Ayak aydınlatması yaptım. - 'Follow me' modülü taktım. Araca gelirken ve araçtan uzaklaşırken kumanda ile 30sn park sis yanması...

6. cagatay67

Evet aynı ses ben de var. Beni de sinir ediyor o her tam tur dönüşlerde. Bende sinyal koluna bağlı birşey herhalde dedim ve bu zamana kadar sormadım servise. Bunu paylaştığınız iyi oldu. Servise yolum düştüğünde gösteririm. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. cagatay67

Servise sordum 136tl dedi bir tanesi için işçilikle 150tl, aynı parçayı dışarda 75'e buldum kendim taktım. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. cagatay67

Teşekkür ederim Süleyman abi inşallah dediğin gibi tamponu sökmeye gerek kalmaz. Dışarda bakacam zaten bulduğumda yazarım fiyatınıda. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. cagatay67

Bugün ön sol sis farının camının kırıldığını farkettim. Serviste ne kadardır fiyat bilgisi olan varmı? Ve bu camı değiştirmek için ön tamponun sökülmesi mi gerekiyor? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. cagatay67

Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma

Ynt: Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma sahibinden yada gittigidiyorda 350 tl'e bulmuştum. Sadece kapılardaki yoktu. 4 Çamurluk üstüne takılan dodik 300 yada 350 tl idi yalan olmasın. Bir araştırın derim servisteki fiyat çok bencede

11. cagatay67

Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma

Ynt: Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma Benim düşüncem iç aydınlatma olmamış. İş görür ama görsel olarak hoş değil. Tepe lambaları güzel olmuş ama bir de dodik taktırırsanız biraz daha hoş olur.
  12. cagatay67

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defender Yeniden Doğuyor Bu fotoğraflar adama defender aldırır:)) Allah kaza bela vermesin.

13. cagatay67

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Süleyman abi istersen bu konuyu yeni başlık altında topla belki o zaman daha çok çıkar bilgi verenler. Başlık şu an seslerin telafisi olduğu için dikkat etmiyor olabilirler. Diferansiyel problemi sağdan soldan gelen seslerden daha...
  14. cagatay67

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Bende şehirdışındayım. Bıraktım arabayı kapının önünde. Bir keresinde niye açtım hatırlamıyorum asfaltta 4x4 e almıştım ve U çekmem gereken bir yer vardı. Bir anda ne olduğunu anlamadım kasılma ile ilk ozaman karşılaştım. Ses yoktu...
  15. cagatay67

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

Ynt: Dacia Duster Araç İçi Termometre Montaj Yerleri Aynanın üstüne yapıştıracaktım normalde ama kablosu kısa kaldı mecburen köşeye konumlandırdım.

16. cagatay67

2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ?

Ynt: 2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ? Anladım Güray hocam teşekkür ederim yeni bir şey öğrenmiş oldum.
  17. cagatay67

2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ?

Ynt: 2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ? Konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum. ABS'siz araç olur demişsiniz. Karlı buzlu yolda rampa aşağı inerken 4wd lock yapıp 1 veya 2. viteste inmeye çalışıyorum(4 tekerden kompresöre binsin frenlesin diye). Fren yapmam...
  18. cagatay67

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Yok abi çok kalın da değildi. Bu sandalyelerin altına laminantları çizmesin diye koyulan parçadan koydum hatta kumaş gibi yani lastik gibi sertte değil. Kaput zaten gergin gibi geldi bana o ne kadar ince olsa da baskı olacağı...

19. cagatay67

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Valla Süleyman abi o zamazingoları yapıştırdıktan sonra ilk kaputu kapatacağım zaman nerdeyse kaput kapanmıyodu okadar bindi yani oraya. Hatta içerden kaput mandalı bile sertleşti o kadar gergin durumda şu an. Ama üstüne gidecem...
  20. cagatay67

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Duster'a kanım çok kaynadı satacak kadar soğuyamadım hala konfor yönünden eksikleri olmasına rağmen (sattığım araç megane 2 nin en fullüydü). Teybi açın ses dinlemeyin keyfinize bakın diyorum ama dünde ben öyle yaptım ses duymamak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri