Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vetaytek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,046

vetaytek

Ana Kamp
Yer
YOZGAT/ÇAYIRALAN
BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yHXJd1-jXeI&feature=youtube_gdata[/youtube]

IMG_5857.JPG

IMG_5858.JPG

IMG_5852.JPG

IMG_5859.JPG

Etiketler

Ynt: Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma

Benim düşüncem iç aydınlatma olmamış. İş görür ama görsel olarak hoş değil. Tepe lambaları güzel olmuş ama bir de dodik taktırırsanız biraz daha hoş olur.

evet doğru iç lambaları zaten fonksiyonel olması için taktık estetik ikinci planda idi.dodik düşünüyorum ama servis biraz fazla masraf çıkardı 4ü 750 falan gibi onun için masraflı geliyor.

sahibinden yada gittigidiyorda 350 tl'e bulmuştum. Sadece kapılardaki yoktu. 4 Çamurluk üstüne takılan dodik 300 yada 350 tl idi yalan olmasın. Bir araştırın derim servisteki fiyat çok bencede

Maliyeti ne oldu bunların birde açma kapama yeni bir düşmeyelim bağladınız bence farlar çok güzel olmuş hele arkadakiler harika kullanışlı olur uzunları arkadan yakanlara arkadan şak diye yakacaksın güzel olur

900 tl yi geçti tepe lambalarından ff500 ve orta demir duster adventure modelinin orjinal parçası servisten elaltından verdiler diğerlerini istanbuldan getirttim.arkadaki ff50 ler delici bahsettiğin amaçla kullanılması için yukarı kaldırmak gerek oda esas fonksiyonunu yitirtir.ama çok güzel oldu kırsalda yaşayanlara tavsiye ederim.

Bencede çok şık olmuş..Yapmak istediğim şeyleri yapmışssınız valla..benim yapmakta ki tek endişem rüzgar sesi?çok faazla gürültü uğultu veriyomu peki içeri ?

90 km den sonra islik sesi gelmeye basliyor beni cok rahatsiz etmiyor burda 90 i gececek pek yol yok. Bu arada aracimi degistirdim 2014 duster aldim ayni sistemi ona monte ettim ic aydinlatma ledini degistirdim memnunum fonksiyonel oldu.

14170805279771380132900.jpg

ses yapmasaydı iyiydi yaa asfaltta da çok gidiyorum ben.. :smiley:

Ses yapması farlardan değil , bağlı olduğu köşeli bardan
Atkı tip aurodinamik bar alıp farları bu bara bağlarsanız ses yapmaz

peki nerden temin edebilirim o aurodinamik ara atkıları?fiyatları ne durumdadır yardımcı olurmusnuz

yasinaltay' Alıntı:
ses yapmasaydı iyiydi yaa asfaltta da çok gidiyorum ben.. :smiley:
Öncelikle sesi atkıdanmı yoksa atkı+farlardanmı yaptığını değerlendirmeniz gerekli bence :/ neticede orjinal bir ara atkı kullanıyorsunuz bence ses yapmamalı veya montajda bir terslik olabilirmi? sis farları olmayan aynı barı deneyebilirsiniz belki veya sis farlarını söküp atkıyı denemelisiniz ama denemeden önce sis farlarını monte etmek için açılan delikleri kapatmayı unutmayın;)

Benzer bir konuda bende fikir almak niyetindeyim, Gezenbilir forumlarındaki araştırmalarım sonucunda bana en yakın konu sizinkisi ama ben ara atkıyı kendi kullanımıma göre imal edip farların montajını o şekilde planlıyorum. Muhtemelen bende ses problemi yaşayacağım ama bakalım..

yasinaltay' Alıntı:
peki nerden temin edebilirim o aurodinamik ara atkıları?fiyatları ne durumdadır yardımcı olurmusnuz
Gittigidiyor da sahibindende satılıyor ama tek veriyorlarmı emin değilim, ben aldım taktım gram ses yok ama far yok bende far yukarda olduğu için ses yapmaz, sesi yapan mekanizma köşeli olan veya uçak kanadı şeklinde olmayan barlarda rüzgar önden çarpıp arabanın tavanına sürtünmesi
Bu bahsettiiğim aurodinamik barlar uçak kanadı şeklinde olduğu için rüzgar barın arka tarafına dönüyor aracın tavanına yayılmıyor bu yüzdende ses yapmıyor fiyat 130 lira civarı çifti yerli bir firma üretiyor ithal olup 700 lira olanlarıda var ama gerek yok her ikiside aynı işi görüyor
Duster technical turkey facebook grubuna katılın dusterla ilgili tüm sorunlarınızı çözeriz

Benimde Endişe ettiğim sis lambasını taktıktan sonra ses yapması zaten.yani sis lambalarını takip ses yaptıktan sonra çıkarmam gerekecek.eger Dediğiniz gibiyse durum takılabilir.ama yeni kasa duster benimki genelde eski kasalara bar var.grubada katıldım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri