Arama sonuçlarınız

1. fatihsalt

Lada Niva 4x4 Yeni Modifikasyon Parçalar Ve Aksesuarlar

Ynt: Lada Niva 4x4 Yeni Modifikasyon Parçalar Ve Aksesuarlar Fiyat konusunu netleştirebilirsek sipariş vermenizi isteyebilirim

2. fatihsalt

Lada Niva 4x4 Yeni Modifikasyon Parçalar Ve Aksesuarlar

Ynt: Lada Niva 4x4 Yeni Modifikasyon Parçalar Ve Aksesuarlar Ön ve arka tampon isterim fiyatlar belirlendiği zaman yayınlarmısınız.
  3. fatihsalt

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım Neyse arabaya şanzımanı taktık. Artık Beşleyip gidiyoruz :D. Şu anda üstünde çalıştığım bir olay var, ön diff i motordan ayıran parçayı yapmaya çalışıyoruz. bi kaç deneme yaptık istediğimiz verimi vermedi. parça iş gördü fakat aks açılarını istediğim seviyeye...

4. fatihsalt

LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. Aynen öyle Ön diff i ayırıp aracın daha az titreşimle çalışmasını sağlıyor. ayrıca aracı yükselttiğimizde ak açısının bozulmaması gibi bir avantajı da var. çalışmalar devam ediyor. Yapacağız bunu....
  5. fatihsalt

LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. Resim deki parçayı üretmeye çalışıyorum ( öncelikle kendi aracımda deniyecem) eğer olumlu sonuç alablirsek maliyetine paylaşmayı düşünüyorum. yurt dışından getirmeye kalktığımızda 600 tl cıvarı oluyo daha ucuza mal edecez snırım. Çok faydalı olacağına inanıyorum.

6. fatihsalt

LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM ön tarafta ne oluyor onu görmek lazım....

7. fatihsalt

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var benim araba 89 ama hidrolik :D İşin aslı arkadaşında söylediği gibi 2007 sonrası standart ondan öncesi de opsiyonel olarak var. ama aramaya gerekyok en yaptırdım gayet başarılı oldu hiç sorun yaşamadım nazar deymesin :D
  8. fatihsalt

İlk Araba

Ynt: İlk Araba bence aradığın gibi bir araba yok hem performans sağlayacak hem yakmayacak hem yük alacak çok fazla oldu bence. ben Niva Kullanıyorum ama arazide sadece genelde iki kişi oluruz arabada 3 çok nadir.... 4 yok.. bunun dışında bazi ekipmanlar olur.. ( kurek Kriko Balta vs.vs.)...
  9. fatihsalt

lada niva defransıyel kılıdı arıyorum

Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum dursun usta var sitede konulara bak tel no suda var rastlarsın kesin LSD torsen tipi kilir var onda 850 tl diyordu fiyatına ben sormuştum. dursun usta ile temasa geçersen çözülür işin..

10. fatihsalt

Satılık 89 Yapılı Niva :D

2 yıl önce sıfırdan yaptığımız aracı satmaya karar verdim. Yeni bir şeyler yapacağım aklımda bazı araçlar onları denemek istiyorum. Araç tamamen sorunsuz çalışmayan hiçbir şeyi yok ağlama sesi yok zırmala sesi yok sadece motor sesi var (klasik) Araç 4 vites Hidrolik direksiyonlu Son zamanlarda...

11. fatihsalt

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Araç uzun zamandan beri satılık baya bi emek var arabada belli ediyor kendini bende büyük lastik ve yükseltme kiti yaptım arabaya ancak böyle modifikastonlarda aracın dengesiyle oynadığımız için araç sürekli kullanım dışına doğru kayıyor. illada lada almak istiyorum...
  12. fatihsalt

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman bu arada bir de çok şaşırtıcı ama sağlam bir tane 5 vites şanzıman buldum. 400tl dedi benim 4 viteside verecem.:D

13. fatihsalt

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman Ustam bide ben headers yaptırmayı düşünüyorum hatta bi arkadaşa dedim yap diye ama manifold istedi benden hazır bulma ihtimalim varmıdır. Sizde varsa sizden yoksa önerebileceğiniz bir yerden alabilirim.
  14. fatihsalt

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman 1.6 benim aracım yani sizin söylediğiniz doğrudur 10/41 oranlı diff.... Peki buna uygun kilit varmı varsa fiyat ne kadar? Dediğim gibi ramazan sonrası almayı düşünüyorum ona göre bütçe ayarlamam lazım.
  15. fatihsalt

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım arkadaşlara aynen katılıyorum bende 2 sene önce 89 model profil resmimde görünen aracı sıfırdan topladım. çok ses geldi titredi gitmedi arabaya bişey yaptıracam dedim deymez yaptırma olmaz masraf ne gerek var dediler araziye çıkınca herkes arkanda kalınca süper...

16. fatihsalt

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman Ustam iki sorum olacak yine 1. benim arabanın diff oranları 10/43 sanırım orjinalleri buna uygun mudur uygunsa fiyat nedir bu ramazandan sora düşünüyorum ole bişeyler yapmayı
  17. fatihsalt

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Ciddii merak ediyorum bu arabanın muayene işini nasıl halledecen büyük soru işareti bende...? Şunuda söylemeden edemeyecem. Trabzonda böyle bir projeyi gerçekleştirmek gerçekten çok ciddi bir olay burda...
  18. fatihsalt

Satılık Niva Şanzımanı (5 ileri)

Ynt: Satılık Niva Şanzımanı (5 ileri) yazdım özelden yaşadığın yer önemli bi bakarsan haberleşiriz

19. fatihsalt

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman Sayın ustam seni yakaladığım iyi oldu.. Yaw benim arabada aşırı bi çekiş kaybı oldu bu son dönemlerde bujileri falan değiştirdik biraz toparladı ama yinede ilk topladığımız gibi değil.. Headers yaptırmayı düşünüyorum, biraz işe yarayacaktır diye. birde araç 5 vites olsa...
  20. fatihsalt

Satılık Niva Şanzımanı (5 ileri)

Ynt: Satılık Niva Şanzımanı (5 ileri) ortalama masraf ne olurki sence ben arıyom ne zamandır ama bulamadım adam gibi bişey en azından sorununu bile bile alırız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri