lada niva defransıyel kılıdı arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet emanet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,638

mehmet emanet

Yeni Üye
degerlı abılerım benım 1992 model lada nıva aldım komple a dan z yenı yapıldı yanlız ben aracıma kılıt takmak ıstıyorum bır turlu bulamadımbu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırım. kaner otomobılın sayfasına baktım elımde kalmadı guven otoya baktım onlarda aynısı bek rabet gormemıs bu kılıtler ama bızım burda kar kıs cok olunca ekmek su gıbı lazım oluyo bu kılıtler....

Etiketler
Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum

dursun usta var sitede konulara bak tel no suda var rastlarsın kesin LSD torsen tipi kilir var onda 850 tl diyordu fiyatına ben sormuştum. dursun usta ile temasa geçersen çözülür işin..

tesekkur edıyorum saolsun dursun usta yardımcı oldu.
BİZ KENDIMIZ YAPMAYA KARAR VARDIK KENDI KILITIMIZI BAKALIM NELER URETEBILECEGIZ ZAMAN HAR SEYI GOSTERECEK

Kilit mevcut ön ve arka difler için farklı oranlarda elimde var

tesekkur ederım dursun usta suan ıcın elımızde fazladan 3 adet dıfransıyel var anların ustunde ken dukkanımızda bıseyler yapmaya basladık hazır almak guzel ama ınsan kendı gelıstırebılırse bu daha baska oluyor bu kılıtın yanında on vınc mızıde hıdrolık sıstemıyle yapmya calısıyoruz daha once boyle vın ıcın ugrasan varmı bılmıyorum ama herseyı kendım yapmaya calısıyoruz ha tabıkıde olmaz ıllakı olcak dıye bısey yok ozamanda senın tecrubelerınden yararlanmak ısterız tabı sende uygun gorursen DURSUN USTAM ........

İnsanın kendi ugraşarak emek verdigi her şey daha güzeldir tabiki başarılar kapalı istavroz kutusu bula bilirseniz hareketli yüzde yüz kilit yapa bilirsiniz mog larda ki gibi

Vinc icin yapacaginiz calismalardan musaade ederseniz faydalanmak isterim.
Degisik ve guclu ama az elektrik harcayan bir vinc iyi olur.
İyi calismalar dilerim.

dursun ustam kapalı ıstavaroz kutusu bulabılsek ne guzel olur ama bugun ılk denememızı yaptık ama bıraz husranla bıttı sag akıs ve ayna mahrutıı kullanılamaz hatta danınmaz hale geldı ama gercekden harıka bısey bu yuzde yuz kılıt olayı,dursun ustam eger sızın bıldıgının varmı kapalıkutu bulabılecegım bı yer saygılarımla

sevgılı arkadasım tabı faydalanabılırsın bızım yapacagımız az elektrık cok hıdrolıklı sanzımanlı bı vınc onunlada yarın ıtıbarıyla ugrasmaya baslıyıcam burdan resımlernı paylasırım .....

mehmet emanet' Alıntı:
dursun ustam kapalı ıstavaroz kutusu bulabılsek ne guzel olur ama bugun ılk denememızı yaptık ama bıraz husranla bıttı sag akıs ve ayna mahrutıı kullanılamaz hatta danınmaz hale geldı ama gercekden harıka bısey bu yuzde yuz kılıt olayı,dursun ustam eger sızın bıldıgının varmı kapalıkutu bulabılecegım bı yer saygılarımla

Niva için üretilmiş böyle bir istavroz kutusu yok lakin SJ 410 arka difinin istavroz kutusu hatta komple difini ve iki adet sol aksını bula bilirseniz Niva kovanının içine olur akslar ekstra kalın olacagından kilitleme durumunda kırılmaz aksın birinin üzerine dişli tezgahında dişili erkekli freze yaptıracaksın istafroz kutusunun bir tarafınada kilit için kertler yaptırdınmı olur sana kilit ve kırılmaz şu aşagıdaki resimdeki gibi bir işlem

kilit dif.png

Niva için üretilmiş böyle bir istavroz kutusu yok lakin SJ 410 arka difinin istavroz kutusu hatta komple difini ve iki adet sol aksını bula bilirseniz Niva kovanının içine olur akslar ekstra kalın olacagından kilitleme durumunda kırılmaz aksın birinin üzerine dişli tezgahında dişili erkekli freze yaptıracaksın istafroz kutusunun bir tarafınada kilit için kertler yaptırdınmı olur sana kilit ve kırılmaz şu aşagıdaki resimdeki gibi bir işlem

* kilit dif.png (79.88 KB , 274x184 - Gösterim: 17 kez.)

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90110.0#ixzz264GDyG6O

dursun ustam bıkı bu sj nıvaya dıflerı aynımı ayana mahrutıyı degısmek ıkerekırmı

Aynı degil fakat kovanlara uyuyor ön arka döküm kovan yapman lazım mahruti oranları için ama malzemeyi bulmak zor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR