5 ileri şazuman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ati1983 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,348

ati1983

Ana Kamp
herkese slm aracım 1986 model 4 vites şanumanda herangi problem atma ötme yok ama aracımın şanumanını 5 ileri yapmak istiyorum 2. el fiyatları ne kadardır saygılar...

Etiketler
Ynt: 5 ileri şazuman

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-lada-niva-tertemiz-5-vites-muayyer-sanziman-70723405/detay 750 tl diyor...sanırım fikir verebilir...tecrübeli arkadaşlar ne diyecek....

bende arıyorum uzun zamandır. ama 2. 600tl duydum en fazla biraz pahalı demiş arkadaş bence

yaw bunu takınca arabada birşeyler değişecekmı acaba bununla ilgili net bilgi alamadığım için

bekliyorum yaptırmıyorum

:smiley:)) ağbi arabayı satım 5 ileri almak daha mantıklı bence :smiley: ne bileyim benim aklımdaki rakam 500 felan ama olmassada sağlık olsun :smiley: saygılarr...

sıfır şanzıman 1000TL formda bir arkadaşımız cıkma dördüncü vitesten atıyor şanzıman hiç acılmamiş satıyor 270 tl ufak bir masrafla adam olur linki aşagıda bir bakın

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89124.0

Sayın ustam seni yakaladığım iyi oldu.. Yaw benim arabada aşırı bi çekiş kaybı oldu bu son dönemlerde bujileri falan değiştirdik biraz toparladı ama yinede ilk topladığımız gibi değil.. Headers yaptırmayı düşünüyorum, biraz işe yarayacaktır diye. birde araç 5 vites olsa çekişte bir toparlama olurmu azda olsa. birde sana sormam gereken arka diff için LSD uygulaması yapılıyomu parça varmı? Şimdiden teşekkür ederim.

fatihsalt' Alıntı:
Sayın ustam seni yakaladığım iyi oldu.. Yaw benim arabada aşırı bi çekiş kaybı oldu bu son dönemlerde bujileri falan değiştirdik biraz toparladı ama yinede ilk topladığımız gibi değil.. Headers yaptırmayı düşünüyorum, biraz işe yarayacaktır diye. birde araç 5 vites olsa çekişte bir toparlama olurmu azda olsa. birde sana sormam gereken arka diff için LSD uygulaması yapılıyomu parça varmı? Şimdiden teşekkür ederim.

Aracın subap ayarlarını kontrol ettir lpg den dolayı subaplar kapama yapmış ola bilir arka dif için torsen tipi lsd kilit elimizde mevcut

Ustam iki sorum olacak yine 1. benim arabanın diff oranları 10/43 sanırım orjinalleri buna uygun mudur uygunsa fiyat nedir bu ramazandan sora düşünüyorum ole bişeyler yapmayı

Aracınız 1,7 motorluysa orj nal dif oranı 11/43 tür 1,6 motorluysa 10/41 dir 1,7 lerde büyük lastik farkını kapatmak için 10/43 ayna mahriti kullanıyoruz

1.6 benim aracım yani sizin söylediğiniz doğrudur 10/41 oranlı diff.... Peki buna uygun kilit varmı varsa fiyat ne kadar?
Dediğim gibi ramazan sonrası almayı düşünüyorum ona göre bütçe ayarlamam lazım.

fatihsalt' Alıntı:
1.6 benim aracım yani sizin söylediğiniz doğrudur 10/41 oranlı diff.... Peki buna uygun kilit varmı varsa fiyat ne kadar?
Dediğim gibi ramazan sonrası almayı düşünüyorum ona göre bütçe ayarlamam lazım.

Kilit var ne zaman isterseniz yardımcı olurum 850TL

Ustam bide ben headers yaptırmayı düşünüyorum hatta bi arkadaşa dedim yap diye
ama manifold istedi benden hazır bulma ihtimalim varmıdır. Sizde varsa sizden yoksa
önerebileceğiniz bir yerden alabilirim.

Kendi üzerindekini söktür hedırsı hemen ona göre yapar araca monte edersin cıkma yok zaten yenisini alman gerekir oda maliyet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR