Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda çok çok yeniyim. İlk mesajım ilk konum herkese merhaba demek istiyorum. İsim Talha, arkadaşlar daha önce cherooke 5.2 v8 kullanıp pişman olan birisiyim. Nasıl denir ocağıma incir ağacı dikti. Uygun bir fiyata sattım. Dükkan sıkıntısı masrafları borçları derken 6 bin 500e reno toros alıp sattım. elimde 8bin lira para geçti. Ve genel olarak haftada 1-2 kez balık avına gidiyorum. Geçtiğimiz hafta Sakaryadan ankaraya torosla baraja gittim. Araç ağzına kadar dolu, çadır eşyalar falandı filandı derken yürü Allah yürü gittik. O bayırlarda araç boğuluyor yeter artık inin üstümden diyor gibiydi. Ve dedim ki neden güzel bir arazi aracı almayayım ? Biraz araştırdım, yakıt konununda genel olarak iyi, arazide dağ keçisi, fiyat bakımından el yakmayan, yedek parça sıkıntısı az bir araba alayım dedim ve lada nivaya yöneldim. Arkadaşlar aracın genel sıkıntısı rahat olmaması olarak göze çarpıyor açılan konularda. Ne gibi bir rahatsızlıktır bu ? Benim gibi dağ bayır yük ile gezen arkadaşlar eğer böyle bir araç kullanıyorsa ne gibi yorumları var hepsini bilmek istiyorum. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür edeiyorum.