Arama sonuçlarınız

1. X

motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim

Ynt: motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim bugün son gün mevzuatla ilgili bilgisi olan birini bulamadım hala bugün birde gelir idaresi başkanlığını arayıp ona göre hareket edeceğim görüşme sağlıya bilirsem yazarım neticeyi...

2. X

Ynt: motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim yorumlarınız için teşekkürler yalnız yine bu siteden bazı arkadaşlar 400 - 460 lira arası bir ödeme yaptıklarını yazmışlardı eğer bu söyledikleriniz doğruysa onlar nasıl düşürte bildiler acaba ?
  3. X

tüm site sakinlerine selamlar.... benim 1999 model 3.2 motor bir aracım var...2013 yılı mtv ödemek için baş vurdugumda sistem 1980 tl civarı bir rakam çıkardı yıllık,bağlı bulundugum vergi dairesine yaptıgım başvuruda içerik olarak aracın vergisi yine aynı aracın kasko değerinin yıllık bazda 100...

4. X

SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ?

Ynt: SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ? GEÇMİŞ OLSUN ...YETERKİ DERMANSIZ DERT OLMASIN GERİŞİ BİR TÜRLÜ HALLOLUYOR...
  5. X

Ynt: SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ? birşey daha söylemezsem içimde kalır bursa kocaeli ve civarı tam bu işin kurtlarının yeri diye tahmin ediyorum yani hani derler ya eşşeği boyayıp babasına satıyor o civarda bu işler çok yapılıyor 2 defa ordan aldım 2 side hüsran tabi iyiside...

6. X

Ynt: SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ? fiyatı şimdi gördüm..15550 e mal olucak demek(ilşk alış fiyatı) benim fikrim bu araca çok(+2000 + ne çıkarca gene en az 1000 den başlayıp nereye gideceği belli olmuyan bir rakam)frontera ok.bbu araç cıkksssss...özür ddilerim sadece dosthane...

7. X

Ynt: SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ? şimdi dikkatimi çekti ön kaporta açık duruyor,kapağımı açık yoksa bir sıkıntımı var?artı porya ile çok oynanmış görünüyor çalışmıyor olabilir. manuel bulabileceginiz en uygun fiyar 500tl onuda koyuyn fiyata,lastik de istiyor yani hevesinizi asla...
  8. X

Ynt: SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ? selam.... hayırlısı ne ise o olsun araç a kasa yani 99 model deil 2.2 motor şöyle söyleyim türkiye içi parça temini kolay ama resimlerde görünen ön göğüsten epey bir işlem görmüş gibi bayağı ext vida sallanmış arabaya motor şanzıman difransiyel...
  9. X

Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!!

Ynt: Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!! şöyle yapabilirsiniz iyi bir usta bulun(işten anlıyan radyatörcü) tazzikli su bassın hortumla giriş çıkışa baksın giriş oranında çıkış varsa sorun kesinlikle termostattır motor ısısı eğer 90 lara kadar ulaşıyorsa bakın beni dinleyin bu işlemden sonra...

10. X

Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!!

Ynt: Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!! selam bu kış aylarında zor oluyordur...peteklere(kalorifer)su bastırmışsınız anladığım kadar aracın hararet göstergesi kaça kadar çıkıyor? muhtemelen 60 70 gösterir en fazla ki bu araçlar 90 üstü termostat açar tek gözüken termostat ınız arızalı...

11. X

frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları evet arkadaşlar bugün itibari ile izmire gidip araabamı vizeye sokup teslim aldım böyle beklemeye devam edersem difransiyel beklerken ömür bitecek öte öte binerim bulana kadar 4 5 değişik koldan genellike yurt dışı bağlantı noktası buldum...
  12. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları çok teşekkür ederim.. ama iste 2, sıkıntı astarı yüzünden pahalıya geliyor.. şimdi yeni bir konu açıyorum ardahandan bir beyle görüştüm olay çok akla yatkın bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğiz....

13. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları allah başka masraf göstermesin...
  14. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları özelden yazdım size siz nerde ikamet ediyorsunuz? araca bakma olasılıgınız ne ama durum okadar tozpembe deil kanımca sahibi aracı tanımıyor benim aracımda şuan gidiyor ama bayagı parça lazım :D
  15. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları o araçla görüştüm kupası iyi gibi dursada mekanikte sıkıntılı yani parçaların arızalı çıkma olasılıgı yüksek birde belgesi yok sanırım kaş yapalım derken göz çıkarmıyalımda....yoksa banada uyar...

16. X

Gürcistan Bekle Bizi

en büyük haayalim bir karadeniz gezisi ama işim icabı pek kımıldıyamıyorum uzun vadeli 3 sene sonra inşallah(emekli olucamda) allah ömür verirse
  17. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları 1 komple difransiyel 2 kısa ve uzun arka viraj rotları 3sağ ön aks ve porya çemberi(ustanın dediği kaynaklamışlar ikisini komple dısk ve balata aldım 4 tekere ama durum bu olunca kaldı şimdilik)4 4 çeker elektronik rolesi(beyni) el freninin...
  18. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları birşey daha söylemek istiyorum ne oldu ne zaman bakım yapıldı ayarları nedir bilmeden sabit 110 km hızla 370 kuruş yaktı diğer bir deyişle uzun yolda 2.2 den daha az yakıyor

19. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları ustanın söylediği benimkinde bolca varmış hatta paçalarından taşıyormuş :P yav hala kendi halime gülüyorum hayallah yaw
  20. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları SORUNUN MUHATTABI BENİM SANIRIM 14000 TL YE MAL OLDU AMA SADECE ALIŞ DİFRANSİYELİ VE PORYAYI BİLİYORDUM AMA SADECE DİŞLİSİ KIRIK SANIYORDUM... VİZESİDE ALDIĞIM GÜN SON GÜNÜYDÜ... YANİ UCUZ ETİN YAHNİSİ HESABI.... DAHA DOĞRUSU İMKANIM DAHİLİNDE...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri