SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,195
Ynt: SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ?

şimdi dikkatimi çekti ön kaporta açık duruyor,kapağımı açık yoksa bir sıkıntımı var?artı porya ile çok oynanmış görünüyor çalışmıyor olabilir. manuel bulabileceginiz en uygun fiyar 500tl onuda koyuyn fiyata,lastik de istiyor yani hevesinizi asla kırmak istemem ama fiyat uygun deilse başka bakın bence frontera dipsiz kuyu gibidir temizini bulamazsanız ellendikçe elinizde kalır,ben bu konuda çok tecrübeliyim,emrebey e kulak verin kesin döşeme altına bakın offroad görmüş(ağır) olabilir alttan herşey çıkabilir,ben bataklık almıştım :D sözün kısası aracınız şu haliyle bile 2000 tl si var(lastik,porya,ön sinyal)ben tekrar fikir yürütmek istiyorum bu raakam iceberg in su üstünde kalan kısmı olduğundan temizine bakın derim yoksa astarı yüzünden pahalıya gelir...genede niyet ettiyseniz ustanız fronteradan kesin anlasın derim,kimsenin ustalığına lafım yok yalnız frontera kendine özel bir araç.....

Etiketler

fiyatı şimdi gördüm..15550 e mal olucak demek(ilşk alış fiyatı) benim fikrim bu araca çok(+2000 + ne çıkarca gene en az 1000 den başlayıp nereye gideceği belli olmuyan bir rakam)frontera ok.bbu araç cıkksssss...özür ddilerim sadece dosthane bir tavsiye karar tabiki sizin...

araçta kaputu ben açtım motora filan baktım ondan dolay yoksa sıkıntı yok onda.
poryayı anlamadım ama lastik isteyeceği kesin alt tabanında herhangibi bir sıkıntı yok çürüme yok ona bakmıştım.
araçta lpg var 4-5 aydır hiç çalışmamış bende motor ondan biraz titreme yapıyordur diye düşünmüştüm.
bakalım bugün ne diyecek usta ama sanırım sıkıntılı olacak valla kafam karıştı :smiley: :smiley:

xlan69' Alıntı:
fiyatı şimdi gördüm..15550 e mal olucak demek(ilşk alış fiyatı) benim fikrim bu araca çok(+2000 + ne çıkarca gene en az 1000 den başlayıp nereye gideceği belli olmuyan bir rakam)frontera ok.bbu araç cıkksssss...özür ddilerim sadece dosthane bir tavsiye karar tabiki sizin...
evet öle olacak o rakama gelecek sanırım astarı yüzünden pahalıya çıkacak :smiley:

İyi günler
Sy Girgin
Gönlünüzce, sorunsuz bir araç bulmanız dileğiyle
Saygılar

en son eşimi doğumhanenin önünde beklerken böle heyecanlanmıştım karnıma ağrılar girmişti :smiley:
şimdi ustayı almaya gidiyorum sonucu 1-2 saate yazarım :smiley:
hakkımızda hayırlısı bakalım :smiley: :smiley:

mountaineer16' Alıntı:
en son eşimi doğumhanenin önünde beklerken böle heyecanlanmıştım karnıma ağrılar girmişti :smiley:
şimdi ustayı almaya gidiyorum sonucu 1-2 saate yazarım :smiley:
hakkımızda hayırlısı bakalım :smiley: :smiley:

ben bile heyecanlandım şimdi...

araca baktık inceledik yapılası gerekenler.
1. lastiklerin acilen değişmesi gerekiyor.
2.motordaki sesi hiç beğenmedi açmamız lazım dedi usta ne çıkarsa bahtımaymış :
3. elektrik tesisatı elden geçmesi gerekiyormuş.
4. debriyaj baskı balata değiştirirsen iyi olur dedi şimdilik idare edermiş ama sıkıntı yaşama dedi.
5. Döşemeninde elden geçmesi lazım.

bende herhalde vazgeçicem biraz düşünelim dedim ayrıldık.
Böyle olunca bende soğudum arabadan buda olmadı yani gene...
neyse sağlık olsun deyip vazgeçmeden aramaya devam.

birşey daha söylemezsem içimde kalır bursa kocaeli ve civarı tam bu işin kurtlarının yeri diye tahmin ediyorum yani hani derler ya eşşeği boyayıp babasına satıyor o civarda bu işler çok yapılıyor 2 defa ordan aldım 2 side hüsran tabi iyiside muhakkak vardır ama artık şuna inanıyorum özellikle frontera için eğer biri bu aracı satıyorsa ya paraya çok sıkışmış tır yada masraflarının altından kalkamıyacağını gözüne kestirmiştir yoksa kullanım ı albenisi ve bir araçdan beklediğin herşeyi sağlar sadece yakıt tüketimi 2000 motor altı araçlara göre fazladır arazi araçlarına görede en az yakan 3 e girer yani kolay kolay satılmaz diye düşünüyorum ben..

Şahsi fikrim,ilk sahibinden ya da fazla el değiştirmemiş,esnaf veya şirket aracı olmayan birinden almak,ben bayan bir doktordan 6 ay önce aldım ve bayramlarda falan görüşürüz hala,açıkçası ben temiz Frontera göremedim hiç,galerilerden uzak dur bence,kilometreyi düşürmek başta olmak üzere her türlü sahtekarlık mevcut,

Merhabalar,
Kısmetten ötesi olmuyormuş mutlaka birgün en güzelini bulursunuz veya hep birlikte buluruz.Bende hep Fronti derdim (halada öyle diyorum ya neyse) telefonla arkadaşıma baktır iyi ise benim adıma al dedim.Ve bende aldım hesaplı aldım 2000 model 3000 makine V6 Galloper II LPG si ruhsata işli.Sadece arkadaşımı mahçup etmemek için parayı verip aldım.Şimdi eksiklerini toparlıyorum birşeyde kalmadı.
En geç yaz sonu satılık.Niyetim aklımdakini alabilmek malum emekli olup ve üniversitede çocuk okutmak kolaydeğil.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Niyazi beycim sizin aracinizda cok guzel bir arac.Aksesuar ve kozmetik yuzunden kusmeyin.
Arac bakimli olduktan sonra rahat,basarili,kolay harcayamayacaginiz bir aractir.
Eksikleri tamamladiktan sonra uzun yillar masrafsiz goturur sizi.
Sonucta Pajero'nun alt yapisi var.Ekstra ihtiyac duymadan asfalttada,arazide de basarili.
Ben ikinci bir arac alirsam yine Galloper alirim diyordum,o kadar memnunum.
Gonlunuzde Frontera varsa bize laf soylemek dusmez tabii ki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR