frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,928

Etiketler
Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

vallahi ne yalan söyleyeyim bu çıkmacı tekelini sonlandırmak için(frontera için) vakti ve bu işe gönül verecek biri olsa etrafında toparlansak(makul şartlardas kar marjı tabi ki olmak kaydı ile) bir garaj veya havuz adını ne koyarsanız koyun imece usulü yardımlaşsak günahıyla sevabıyla kendi ipimizi kendimiz çeksek ne güzel olur. ama işte organizasyon ve vakti ve bağlantısı olan bir önder lazım :'(

vallahi ne yalan söyleyeyim bu çıkmacı tekelini sonlandırmak için(frontera için) vakti ve bu işe gönül verecek biri olsa etrafında toparlansak(makul şartlardas kar marjı tabi ki olmak kaydı ile) bir garaj veya havuz adını ne koyarsanız koyun imece usulü yardımlaşsak günahıyla sevabıyla kendi ipimizi kendimiz çeksek ne güzel olur. ama işte organizasyon ve vakti ve bağlantısı olan bir önder lazım

ama işte organizasyon ve vakti ve bağlantısı olan bir önder lazım ...emre beyi tarif ediyosunuz ...

emre bey bu işe el atın artık bizde elimizden geldigince yardımcı oluruz..

BIM01' Alıntı:
ama işte organizasyon ve vakti ve bağlantısı olan bir önder lazım ...emre beyi tarif ediyosunuz ...

emre bey bu işe el atın artık bizde elimizden geldigince yardımcı oluruz..

Yok artık daha neler. :smiley: benim önerim işi zaten bu olan biri. Otecopel.

SORUNUN MUHATTABI BENİM SANIRIM 14000 TL YE MAL OLDU AMA SADECE ALIŞ DİFRANSİYELİ VE PORYAYI BİLİYORDUM AMA SADECE DİŞLİSİ KIRIK SANIYORDUM... VİZESİDE ALDIĞIM GÜN SON GÜNÜYDÜ...
YANİ UCUZ ETİN YAHNİSİ HESABI.... DAHA DOĞRUSU İMKANIM DAHİLİNDE HAYIRLISI DİYE KALKIŞTIM BAKALIM NE OLACAK :'(

İnşallah istediğin gibi olacak. Bu arada dif. içine talaş/gres olayı eskiden chevy kere yaparlardı birden aklıma geliverdi :smiley:

ustanın söylediği benimkinde bolca varmış hatta paçalarından taşıyormuş :p yav hala kendi halime gülüyorum hayallah yaw

birşey daha söylemek istiyorum ne oldu ne zaman bakım yapıldı ayarları nedir bilmeden sabit 110 km hızla 370 kuruş yaktı diğer bir deyişle uzun yolda 2.2 den daha az yakıyor

Rekor bende hala .27krş.

aracındaki eksiklikleri tam olarak yazar mısın buraya? Ustanın listesi de dahil.

1 komple difransiyel 2 kısa ve uzun arka viraj rotları 3sağ ön aks ve porya çemberi(ustanın dediği kaynaklamışlar ikisini komple dısk ve balata aldım 4 tekere ama durum bu olunca kaldı şimdilik)4 4 çeker elektronik rolesi(beyni) el freninin arkasında ki konsolda yeşil soketli kutu 5 sol ön teker abs okuyucusu ve çemberi 6 sağ ön teker abs okuyucusu kablosu ile 7 direksiyon power pompası 7 4 çeker geçiş müşürü 8 4 çekervakun kontol ünitesi(şanzıman ın üzerindeki) son 3 ü yedek amaçlı oldugunu söyledi ustam...

arkadaşlar bu aracı alalım herkes gerekli olan parçasını alır benden 1000 lira.

biraz önce ilan sahibini aradım aracın hurda belgesi yokmuş ama araç şu an 4X4 ü çalışır yurur durumda ve hiçbir sorunu yokmuş varmı ortak olacak bana?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR