frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,934
Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

selam tekrar bu beyin dedigimin aslında beyinle bir alakası yok bildigimiz role ama arabaya uyarlaınmı beyin oluyor fiyatı değişiyor yeri el freninin arkasındaki konsolun içinde bir kutucuk devreye sokup çıkarma işini gördüğünden beyin diyorlardır sanırım.3000 dolar çok emre bey :D ben 1000 euro ya buldum sıfır gibi ;D çelişkide burda başlıyor baksan bu araçlar bedava kimse yüzüne bakmıyor türkiyeye geldimi sanırısın 2013 bir a class aracın parçasını alıcaksın bu parçalar yurt dışında harbi çok komik rakamlar ama işte nasıl ulaşacaksın ???? ki konfor ve kullanım olarak 2.2 den çok daha iyi görünsede meğer 2.2 çok daha iyi bir tercih olabiliyormuş ben onun heemen her aksamının bir alternatifini bulmuştum(biraz geç olmuştu ama) vallahi bende varım şayet gürcistan olur suriye olur iran olur almanya olur neresi olursa olsun bu işe soyunacak arkadaaşa hep destek tam destek hala takipdeyim 2 önemli yerden pazartesi haber gelicek birde yeni gördüm hüseyin ustamda yazmış ama kaçırmışım pazartesi onuda bir rahatsız ederim... ama site sakinlerinin görüşleri ve yol haritalarınıda sıkı takipdeyim... herkese iyi hafta sonları iyi sürüşler... ben hala yayayım :eek:

Etiketler

malum sitede hasarlı araçlar bölümünde bir kardeşimizin arabası motor bölümü yanmasından dolayı parçaları satılık idi. bir görüşün isterseniz. belki uygun bir fiyat söylerler.size lazım olan parçalar özellikle arka diferansiyel vardı eğer satılmadıysa.

teşekkürler notumu aldım hemen kontrol ediyorum..bulursam yarın kontaga geçerim

Değerli dostlar sanki 2nci Frontera Buluşması kendiliğnden şekilleniyor gibi :smiley:

Re-birth Meeting haha :smiley: Gürcistan a yoğunlaşıyorum bilgileri paylaşırım.

dört gözle bekliyorum emre bey... TAKİPÇİNİZİM :D

Bir umut daha. Mehmet bey istanbul da. 0544 576 17 73. HemA kasa hem de B kasa ınn envanterine yarın bakacak. Elinde ne varsa alırız diye tahmin ediyorum.

Senden telefon bekliyor. Dün Emre ile görüşmüştünüz dersen daha kolay hatırlar.

inşallah rabbim kısmet ederse. iş yükü ve zaman önemli bir faktör.

çok teşekkür ederim kontağa geçeyim yarın geçsem daha doğrumu olur?

bu arada bir umut daha oluştu ama difransiyel için deil(çünki o çok ağır bir parça oldugundan kimseden isteme yüzsüzlüğü gösteremem... biraderin orda tanıdığı bir müşterisi var diğer ufak parçaları ona yazıcak orda gerçekten çok ucuz.... hiç olmazsa aracı binecek hale getireyim 4 çeker ve abs yi zaman içinde keyfe keder yaptırayim diyorum ,türkiye piyasası malüm...

biraderin orda tanıdığı bir müşterisi var diğer ufak parçaları ona yazıcak orda gerçekten çok ucuz....

orası neresı ::smiley: hocam eger getırme ıhtımalın varsa bol bol parca getır burda satarsın elınde kalmaz ..

hocam ara tatil olmayabilir. çünkü oğlan topçu. sömestrde seçmeler var. çok ama çok yoğunum. kendime ayıracak zamanım çoğu zaman olmuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR