frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,028

Etiketler
Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

Benimde abs kablolarında sıkıntı vardı lifte kaldırıp baktığımda kablonun deforme oldoğunu gördüm çok basit lehim olayıyla çözdük inşallah sizinkilerde öyle bişeydir.

tekrar selam herkese içim karardı vallahi şu an pişman oldum aldıgıma desem yeri var bu nasıl bi çelişki ki araba parçadan ucuz. hüseyin ustam dahil bi kaç yeden fiyat bekliyorum ona göre haraket etmeyi planlıyorum. ama durum bu kadar vahimse olmazsa 3 e 5 e bakmayıp binmeden aracı elimden çıkarayim zararın neresinden dönersek kardır hesabı.en kötü ihtimal abs ve 4 çekersiz kullanayim satılana kadar şaşırdım kaldım valla emre bey 21 aralık gelmeden öldürdü beni :p ne olur hayırlı haber bekliyorum tüm dostlardan...geçen kazada ölmedim hanım beni kesin öldürür bu sefer :D

öncelikle hayırlı olsun. ben de bu konuda bir konu açmıştım parça tedariği ile ile. arayan kolay bulsun diye ama fazla ilgi gösteren olmadı veya frontera kullananlar konuyu hala görmedi... :(

xlan69' Alıntı:
tekrar selam herkese içim karardı vallahi şu an pişman oldum aldıgıma desem yeri var bu nasıl bi çelişki ki araba parçadan ucuz. hüseyin ustam dahil bi kaç yeden fiyat bekliyorum ona göre haraket etmeyi planlıyorum. ama durum bu kadar vahimse olmazsa 3 e 5 e bakmayıp binmeden aracı elimden çıkarayim zararın neresinden dönersek kardır hesabı.en kötü ihtimal abs ve 4 çekersiz kullanayim satılana kadar şaşırdım kaldım valla emre bey 21 aralık gelmeden öldürdü beni :p ne olur hayırlı haber bekliyorum tüm dostlardan...geçen kazada ölmedim hanım beni kesin öldürür bu sefer :D

slm.adresini verde bir celenk yolluyayım şimdiden....... :D :D :D ;D ;D ;D
şaka şaka şaka...

adress didim ama çelenk yerine difransiyel,abs..ve 4 çeker beyni fln yollasanız çok makbule geçer ;D ;D :D :D :p valla ağlanacak halime gülüyorum ya helal olsun bana... ;)

Hocam Didim güzel yer. Ömür uzatır orası. Sen listeyi tamamla gerisini toparlarız el birliği ile gerek yurt dışı gerek yurt içi.

Bu arada arcaved hocamın bahsettiği konu önemini göstermiş oldu bence de atlamayalım.

xlan69' Alıntı:
adress didim ama çelenk yerine difransiyel,abs..ve 4 çeker beyni fln yollasanız çok makbule geçer ;D ;D :D :D :p valla ağlanacak halime gülüyorum ya helal olsun bana... ;)

Hal yoluna girer herşey eski atalarımızın bir sözü var göç yolda düzelirmiş. pazartesi telofonlaşalım.

hala bekliyorum ne olur bu yazıları okuyan biri bana en azından difransiyel konusunda yardımcı olsun. gerekirse abs yi iptal eder 4 çekeri ötelerim ama içerdeki uğultu rahatsız edici boyutta.difransiyelin içine gresle talaş basmışlar ustanın bana söylediği bide merkezlerden keçeler patlamış gres ordan sızıyon bu da aracın salıncak gibi sallanmasına sebep oluyor tehlikeli anlıyacagınız.. çıkmasını(uygun fiyatlı)bulamazsam tamir olmazmı?olursa kim yapar ne olur yardım

xlan69' Alıntı:
hala bekliyorum ne olur bu yazıları okuyan biri bana en azından difransiyel konusunda yardımcı olsun. gerekirse abs yi iptal eder 4 çekeri ötelerim ama içerdeki uğultu rahatsız edici boyutta.difransiyelin içine gresle talaş basmışlar ustanın bana söylediği bide merkezlerden keçeler patlamış gres ordan sızıyon bu da aracın salıncak gibi sallanmasına sebep oluyor tehlikeli anlıyacagınız.. çıkmasını(uygun fiyatlı)bulamazsam tamir olmazmı?olursa kim yapar ne olur yardım

otecopel halleder bunu.

konuştum hüseyin ustayla ama oda ankara ostimi işaret ediyor ordaki fiyatları hiç söylemeyeyim... şeytan diyor git almanyaya al bir araba getir ondan tamamla eksikleri(defransiyel parasına komle hiç sorunsuz a dan z sine faal araba) ama şeytan bunu derken almanca öğretmeyi unutmuş bana ;D yav valla kendimede şaşmıyor deilim bu durumda bile kendimle eğlenebiliyorum ....yardım çağrımı yineliyorum

aşagıda fronteranın beyni var ama 4x4 beyni ne bilmiyorum benim bildigim motoru ve diger sıstemlerı kontrol eden tek bı beyın var oda yol bılgısayarının konsolunun altında bak ıncele ısıne yarayan varsa

http://www.ebay.de/sch/Steuerger%C3%A4te-/61525/i.html?Modell=Frontera%2520B&Marke=Opel&_dmpt=DE_Autoteile&rt=nc

beyin dersen 180 euro

http://www.ebay.de/itm/Opel-Frontera-B-Steuergerat-Motorsteuergerat-Motor-3-2-/310512843405?pt=DE_Autoteile&hash=item484c01fa8d#ht_3530wt_699

abs hidrolik unite 400 euro
http://www.ebay.de/itm/Opel-Frontera-B-3-2-ABS-Hydraulikblock-Hydroaggregat-1-xx67-/321033030874?pt=DE_Autoteile&hash=item4abf0f4cda#ht_2995wt_700

abs sensoru 180 euro

http://www.ebay.de/itm/ABS-Sensor-Drezahlsensor-Hinterachse-hinten-10456230-Frontera-B-Opel-/350609452798?pt=DE_Autoteile&hash=item51a1f3aefe#ht_4745wt_1172

daha ucuzları vardır detaylı ararsan en kotu ıhtımal abs beyın felan 1 mılyara cozersın gibi

BIM01' Alıntı:

bu ilan ile ilgili belki dikkatlerden kaçan ama belkide sorularımızın cevabı olan bir ayrıntıyı belirtmek istiyorum.

İlan detayında yazan...

Bezeichnungen die auf diesem Ersatzteil stehen
Isuzu

8162484892

VA 16248489 3,2 AUT EC

inkl. steuergerät Wegfahrsperre und Chip für den Schlüssel

Türkçe meali ise

Yedek Parçanın üstünde yazan isim
Isuzu

8162484892

VA 16248489 3.2 AUT EC

ECU ve İmmobilizer çip dahil

Opel B Kasa ya hangi ISUZU parçaları diye soruyorduk ya cevabı işte.

üstelik parça numarası ile birlikte...

xlan69' Alıntı:
konuştum hüseyin ustayla ama oda ankara ostimi işaret ediyor ordaki fiyatları hiç söylemeyeyim... şeytan diyor git almanyaya al bir araba getir ondan tamamla eksikleri(defransiyel parasına komle hiç sorunsuz a dan z sine faal araba) ama şeytan bunu derken almanca öğretmeyi unutmuş bana ;D yav valla kendimede şaşmıyor deilim bu durumda bile kendimle eğlenebiliyorum ....yardım çağrımı yineliyorum

bu arada almanya yerine Gürcistan ı öneririm. vergi yok vize yok fiyatlar uygun. Cidden düşünürseniz görüşelim... Geçen sene 3000$ a komple 3.2 satılıyordu ;D

bu arada almanya yerine Gürcistan ı öneririm. vergi yok vize yok fiyatlar uygun. Cidden düşünürseniz görüşelim... Geçen sene 3000$ a komple 3.2 satılıyordu

abi fiyatlar bu kadar uygunsa parca sıkıntısı yoksa gidelim parca alıp gelelim satarız burda ben varım şahsen ..en kotu ıhtımal bı araba alıp sokerız buraya getırırız..

BIM01' Alıntı:
abi fiyatlar bu kadar uygunsa parca sıkıntısı yoksa gidelim parca alıp gelelim satarız burda ben varım şahsen ..en kotu ıhtımal bı araba alıp sokerız buraya getırırız..

bu da seçeneklerden biri tabiki..

bu arada trooper ve frontera ortak parçaları... kaynak ebay.de

http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=frontera+trooper+3.2&_sacat=0&_odkw=isuzu+trooper+3.2&_ipg=200&_osacat=0&_from=R40&_dmd=2

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR