SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,194
Ynt: SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ?

xlan69' Alıntı:
birşey daha söylemezsem içimde kalır bursa kocaeli ve civarı tam bu işin kurtlarının yeri diye tahmin ediyorum yani hani derler ya eşşeği boyayıp babasına satıyor o civarda bu işler çok yapılıyor 2 defa ordan aldım 2 side hüsran tabi iyiside muhakkak vardır ama artık şuna inanıyorum özellikle frontera için eğer biri bu aracı satıyorsa ya paraya çok sıkışmış tır yada masraflarının altından kalkamıyacağını gözüne kestirmiştir yoksa kullanım ı albenisi ve bir araçdan beklediğin herşeyi sağlar sadece yakıt tüketimi 2000 motor altı araçlara göre fazladır arazi araçlarına görede en az yakan 3 e girer yani kolay kolay satılmaz diye düşünüyorum ben..

maalesef öle bursadan araç alırken çok ciddi bir şekilde incelemen lazım sanayi bölgesi olduğu için dikkatli davranmak lazım.

Etiketler

mrdnmz' Alıntı:
ee bu durumda gürcistan planına dahilsiniz. Gördünüz mü her türlü kazançlısınız :smiley::smiley:
kesinlikle kazançlıyım :smiley: bekle bizi gürcistan ben şimdiden senelik iznimi ayarladım bile :smiley: :smiley:

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Kısmetten ötesi olmuyormuş mutlaka birgün en güzelini bulursunuz veya hep birlikte buluruz.Bende hep Fronti derdim (halada öyle diyorum ya neyse) telefonla arkadaşıma baktır iyi ise benim adıma al dedim.Ve bende aldım hesaplı aldım 2000 model 3000 makine V6 Galloper II LPG si ruhsata işli.Sadece arkadaşımı mahçup etmemek için parayı verip aldım.Şimdi eksiklerini toparlıyorum birşeyde kalmadı.
En geç yaz sonu satılık.Niyetim aklımdakini alabilmek malum emekli olup ve üniversitede çocuk okutmak kolaydeğil.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

evet abi kısmetten ötesi olmuyor işte hakkımızda hayırlısı bakalım acelem yok yavaş yavaş..
bellimi olur abi belki senin arabaya talip olurum :smiley:

üzülme süleyman hocam ben resimdeki kullanmakta olduğum 2001 model lpg li 190 bin km de kazasız ve araziye çıkmamış aracımı nisan mayıs gibi değiştirmeyi düşünüyorum çünkü o tarihlerde ev kredisi bitiyor tekrar kredi çekip grand cheroke 2.7 crd almayı düşünüyorum kısmet olursa size verebilirim

Fotoğraf0872.jpg

Fotoğraf0873.jpg

Fotoğraf0874.jpg

Fotoğraf1023.jpg

Fotoğraf1024.jpg

maşallah. temiz gözüküyor gerçekten. bizim şimdilik aklımızda değiştirmek gibi bir durum yok. değişirsekte muhtemelen hurda bir Defender ile değişirim :smiley::smiley:

sadoz5775' Alıntı:
üzülme süleyman hocam ben resimdeki kullanmakta olduğum 2001 model lpg li 190 bin km de kazasız ve araziye çıkmamış aracımı nisan mayıs gibi değiştirmeyi düşünüyorum çünkü o tarihlerde ev kredisi bitiyor tekrar kredi çekip grand cheroke 2.7 crd almayı düşünüyorum kısmet olursa size verebilirim
maşallah ya çok güzel temiz gözüküyor aracınız allah kaza bela vermesin...
hayırlısı olsun ev kredinizden kurtuluyorsunuz bitince insan çok rahatlıyor kendimden biliyorum :smiley: nisan mayıs gibi görüşürüz o zaman kısmet olursa :smiley:

Merhabalar,
Süleyman bey, ben çok sayıda araç alıp sattım.Benden araç alıpta bana "yuh be bu araba satılırmıydı" diyen hiç çıkmadı,
Fakat "yuh be bu araba alınırmıydı" diyenler aldığım arabalar için oldu zaten bende bilerek alıyordum seçiyordum kazasız darbesiz bulup alıp toplatıyordum iyi arkadaşlarım vardı İstanbul'da işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlardı.
Şimdi bu arabayla uğraşıyorum belkide sana kısmet olur kimbilir?

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Süleyman bey, ben çok sayıda araç alıp sattım.Benden araç alıpta bana "yuh be bu araba satılırmıydı" diyen hiç çıkmadı,
Fakat "yuh be bu araba alınırmıydı" diyenler aldığım arabalar için oldu zaten bende bilerek alıyordum seçiyordum kazasız darbesiz bulup alıp toplatıyordum iyi arkadaşlarım vardı İstanbul'da işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlardı.
Şimdi bu arabayla uğraşıyorum belkide sana kısmet olur kimbilir?

sanırım ben birazda burada hata yapıyorum bu araç alınırmı ne yapıcan bunu diyen bir ton insan var etrafımda...
İnşallah abi tanıdık birinin aracını almak isterim. hatta senin aracın resimleri varmı abi merak ettim ?

Merhabalar,
Süleyman bey herzaman tanıdık birinin aracını veya önerilen bir aracı almak bence daha mantıklı.
Benim arabamın fotoğraflarını bu sayfaya koymam yakışık almaz, birgün bu sayfalarda da arabamın fotoğrafları olacak.
Ben arabamın fotoğraflarını Hyundai sayfasına koyacağım oradan görebilirsiniz.
Herşey gönlünüzce olsun.

yeni bir frontera buldum araca baktık motoru geçen sene yapılmış tıkır tıkır on numara derler ya aynen öyle.
sadece 4x4 e alındığında ağır devirde sol ön tekerlekten bir TAK TAK diye ses geliyor onu anlamadık ama herhangibi bir sıkıntı yoktu.
pazarlığımızı yaptık birine söz vermiş almaz ise pazartesi gidip alıcam kısmetse :smiley: :smiley:

mountaineer16' Alıntı:
yeni bir frontera buldum araca baktık motoru geçen sene yapılmış tıkır tıkır on numara derler ya aynen öyle.
sadece 4x4 e alındığında ağır devirde sol ön tekerlekten bir TAK TAK diye ses geliyor onu anlamadık ama herhangibi bir sıkıntı yoktu.
pazarlığımızı yaptık birine söz vermiş almaz ise pazartesi gidip alıcam kısmetse :smiley: :smiley:

günün en iyi haberi sizden geldi en kötü haberi de ben vereyim. Motor yaptırıyorum :(

hayırdır emre bey ne oldu neden motor yaptırıyorsunuz
bu arada izmir e yeni frontera gelmiş parçalanmak üzere chatlax arkadaşımızdan duydum bilgine

GEÇMİŞ OLSUN ...YETERKİ DERMANSIZ DERT OLMASIN GERİŞİ BİR TÜRLÜ HALLOLUYOR...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR