SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,195

mountaineer16

Kamp III
Yer
bursa
Arkadaşlarım uzun zamandır araç arıyordum belki biliyorsunuzdur işte maddi ve manevi :smiley: imkansızlıklardan dolayı bir türlü nasip olmamıştı.
en sonunda bir tane frontera buldum araç 99 model şirket aracı olarak kullanılmış gezici radyo canlı yayın arabası.
yanlız araçta bazı sıkıntılar hissettim
1. si debriyaj takımı bana göre değişmeli hiç hoşuma gitmedi
2. si tavan döşemesi değişmeli sarkmalar olmuş
3. sü araç elektrik sisteminin elden geçmesi gerekiyor ki camlar açık kalmış belki sigortadandır.
araç yaklaşık olarak 4-5 aydır kontağına basılmamış hatta anahtarı zor buldular tek marşta aldı motoru güzeldi yalnız biraz titreme vardı belki normaldir :smiley: bilemedim.
işte bulduğum frontera

IMG-20130103-00858.jpg

Etiketler

Ynt: SİZCE FRONTERA MI? YOKSA GÜRCİSTAN GEZİSİMİ?

buda benim takasa gireceğim sürünğenim.
aslında seviyorum bu aracı ama 4x4 diye kan kaynıyor bir kere.

IMG-20121129-00785.jpg

IMG-20121129-00788.jpg

IMG-20121129-00787.jpg

hehhh birde üzerine 2000tl para istiyor bakalım pazartesi kısmet ise tamirci bir abim var onu götüreyim diyorum baktırayım.
oda araç iyi derse kısmet olursa eğer alırsam benim Gürcistan gezisi hayal olabilir.

hayırlı olsun hocam sizin aracınızın değeri ne kadar
birde alacağınız araç 1998 model değilmi 1999 modeller yeni kasa olsa gerek

99 model diye söyledi bende satıcının yalancısıyım :smiley:
benim araca internete 13750 yazdım 13500 veren çıktı ne akla hizmet edip vermediğsem bilmiyom artık 13750TL :smiley:

Merhabalar,
Arkadaşım bana hayırlı uğurlu olsun demek düşer.
Fakat bu araba 99 değil belki 99 senesi tescil işlemi yapılmış olabilir.En basiti arka kapı menteşeleri dışardan gözüküyor 99 modellerde gözükmez.Yandan fotoğrafı olsa daha iyi belli olurdu.
Neyse bu konuda size Frontera uzmanı arkadaşlarımız daha detaylı bilgiler vereceklerdir.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Arkadaşım bana hayırlı uğurlu olsun demek düşer.
Fakat bu araba 99 değil belki 99 senesi tescil işlemi yapılmış olabilir.En basiti arka kapı menteşeleri dışardan gözüküyor 99 modellerde gözükmez.Yandan fotoğrafı olsa daha iyi belli olurdu.
Neyse bu konuda size Frontera uzmanı arkadaşlarımız daha detaylı bilgiler vereceklerdir.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

buda bana bilgi olsun sağol abi bilmiyordum.
merakla beklemekteyim.

Aracın 98 model. Teampalio kurucularindan birisi olarak nostalji oldu bana :smiley: araci bursa sanayi sitesinde İbrahim Usta var araci ona goster cok cok selamlarimi soyle yurur aksami ocinde tomurcuk oto var ben baskasina gitmem oralara geldim mi de mutlaka ugrarim.

Gurcistan gezisine GELME arac temizse kacirma :smiley:

Hadi hayirlisi bekliyoruz sonucu.

Biraz daha detayli bakinca arac lastik isteyecek silecekler degisecek bolca rotus isi var motor u bilmiyoruz elektrik tesisati mutlaka kontrol ettirmen gerekir kullanim amaci gezici istasyonsa yuklenmislerdir die tahmin ediyorum.. ic temizlik ve ozellikle taban dosemelerini kendi gozunle altina da bakarak kontrol et derim nacizane....

Evet abi araca lastik gerekicek yarin bir usta goturucem motoruna ve sanzimanina baktiricam birde benim palio ile kafa kafaya takas ettimmi gezi icin ayirdigim butcegi patlatirim buna. Tomurcuk otoyu biliyorum hatta onundeki lada yaris arabasi vardi arada gider incelerdim :smiley: ibrahim usta hangi blokta acaba?

mountaineer16' Alıntı:
Evet abi araca lastik gerekicek yarin bir usta goturucem motoruna ve sanzimanina baktiricam birde benim palio ile kafa kafaya takas ettimmi gezi icin ayirdigim butcegi patlatirim buna. Tomurcuk otoyu biliyorum hatta onundeki lada yaris arabasi vardi arada gider incelerdim :smiley: ibrahim usta hangi blokta acaba?

İbrahim usta tomurcuktan bir onceki blokta. Haydi hayirlisi. Senin icin yakinlarda birsey planlariz :smiley:

selam.... hayırlısı ne ise o olsun araç a kasa yani 99 model deil 2.2 motor şöyle söyleyim türkiye içi parça temini kolay ama resimlerde görünen ön göğüsten epey bir işlem görmüş gibi bayağı ext vida sallanmış arabaya motor şanzıman difransiyel ustanın işi kaportada kaporta ustasının. araçda lpg varmı?varsa silkeleme ondan olabilir.birde fiyatı ne bu aracın?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR