Arama sonuçlarınız

1. kaanguzel

39°N 32°E Yüzükbaşı, Konya

Ynt: 39°N 32°E Yüzükbaşı, Konya çok güzel emeğinize sağlık güzel macera

2. kaanguzel

41°N 33°E Taşoğlu, Çankırı

Ynt: 41°N 33°E Taşoğlu, Çankırı gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık
  3. kaanguzel

Google Earth to GPS

Ynt: Google Earth to GPS valla iphone güelmiş bir tane almak lazım gerçi yaesu vx8 de bunların hepsi var yalnız mandala basıp konuşuyorsunuz? :)

4. kaanguzel

İstanbul'lu Amatör Telsizciler (TRAC İSTANBUL) Kartepe Kuzuyayla'da (18.01.2009)

Ynt: İstanbul'lu Amatör Telsizciler (TRAC İSTANBUL) Kartepe Kuzuyayla'da (18.01.2009) çok güzel olmuş emeğinize sağlık ALLAH bu birliği bozmasın
  5. kaanguzel

Demiryolu Fotoğrafları

Ynt: Demiryolu Fotoğrafları TCDD NOSTALJİ 2 VE EN SON Kİ RESİME DİKKATLİ BAKMANIZI İSTİYORUM.

6. kaanguzel

Demiryolu Fotoğrafları

Ynt: Demiryolu Fotoğrafları TCDD DE NOSTALJİ

7. kaanguzel

Demiryolu Fotoğrafları

Ynt: Demiryolu Fotoğrafları paylaşımımı başlayayım mı dostlar[attachment=1]
  8. kaanguzel

Demiryolu Fotoğrafları

Ynt: Demiryolu Fotoğrafları o varda köprüsü çok ünlüdür.çekimleriniz gayet güzel emeğinize sağlık iyi gezmeler
  9. kaanguzel

Amatör Telsiz Sınavı

Ynt: Amatör Telsiz Sınavı NE GÜZEL KUSURA BAKMA YANLIŞ ANLAMIŞIM BOL İLETİŞİMLİ GÜNLER

10. kaanguzel

Amatör Telsiz Sınavı

Ynt: Amatör Telsiz Sınavı telsiz hiç bir zaman özelliğini kaybetmez haberiniz olsun her zaman telsize ihtiyaç vardır olacaktır.Telefona para vermektense beleş konuşurum daha iyi:) tabii arkadaşın parası var uydu telefonu var galiba ki telsizi küçümsemiş:)

11. kaanguzel

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) fotoğrafların güzel fatih bey
  12. kaanguzel

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) fatih hoca emeğine makinana sağlık birde makinanın markası nedir?

13. kaanguzel

Demiryolu Fotoğrafları

Ynt: Demiryolu Fotoğrafları SİZE NAFTALİN KOKULU BİR FOTOĞRAF TCDD PERSONELİ
  14. kaanguzel

Demiryolu Fotoğrafları

Ynt: Demiryolu Fotoğrafları arkadaşlar size 800 e yakın fotoğraflar göstereceğim.Eski karakurtlar mı dersiniz elektrikliler mi dersiniz? bekliyin dostlar
  15. kaanguzel

Uzun İnce Bir Yolda; Doğu Ekspresi

Ynt: Uzun İnce Bir Yolda; Doğu Ekspresi trenle yolculuk hele kışınsa bir başka zaten hep istemişimdir demiryolcu olmayı ama gazeteci oldum:)

16. kaanguzel

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım valla tüm telsize meraklı arkadaşları amatör telsizcilik sınavına girmelerini tavsiye ediyorum
  17. kaanguzel

Amatör Telsiz Sınavı

Ynt: Amatör Telsiz Sınavı Aynı bilgiyi bende duydum doğrudur son sınavdı
  18. kaanguzel

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım Bu sene yapılan Amatör telsizcilik sınavı geçti seneyede açılır açılmaz mı bilinmez çünkü üniversite düzeyine getirilerek kıyı emniyeti müdürlüğü çatısı altında yapılacak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR