Arama sonuçlarınız

1. bluezaire

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) nihat abi valla yavas ama 10 numara ilerliyor hele su on panjura aşık oldum resmen abi hayrlısı ile bittiğinin resimlerini videosunuda görcez

2. bluezaire

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) takip...
  3. bluezaire

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL işçilik resimlerden gerçekten başarılı gözüküyor.Nihat beyin değindiği konu gerçekten görüntü açısından çok şey katıyor.

4. bluezaire

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Anladım abi ben genellikle bu raf ömründe takıntılıyım da 3 yılı geçmiş lastikten uzak durulması düşüncesi olanlardanım abi eyvallah abi takipteyim inşallah gönlündeki defansı yapar kazasız belasız binersin abi ;)
  5. bluezaire

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) nihat53 abim bu lastik konusunda yanlışta olabilirim affına sıgınarak abi lastiklerin bi km ömrü bide zaman ömrü vardır benim bildiğim ve zaman olarakta ortalama 3 en fazla 4 yıldır sizin aldığınız lastiklerde üretimi...

6. bluezaire

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Hayırlı olsun güzel araca benziyor Allah kaza bela vermeden gönlünüzdeki aracı yapmanızı inşallah nasip eder. Takipte ...

7. bluezaire

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Gerçekten tek kelime ile harika kareler abilerim...İleride tek sevdam olan defender mi alıp aranıza katılmak çok isterim.Ama bu tarz organizasyonlarda defenderinizde bir kişilik yer olursa misafir olarak beni de kabul ederseniz dünyalar...
  8. bluezaire

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese selamlar Adım Uğur Demiryas 1991 istanbul doğumluyum.Elektrik elektronik teknisyeniyim.3 yıl önce başlayan off road ve defender merakımı en kısa zamanda bı defender sahibi olarak hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum.Defender konusu ıse artık begenme...
  9. bluezaire

BEYAZ DİZEL DEFENDER 110 ARIYORUM.

Ynt: BEYAZ DİZEL DEFENDER 110 ARIYORUM. Herkese merhabalar bende uzun zamandır takip ediyorum defender fiyatlarını.Bu benim görüşüm kimse üzerine alınmasın bana kızmasın lütfen ama yani şimdi eski model bi araç alıyoruz bu aracı topluyoruz sonra uçuk paralar isitiyoruz satarken bu ne kadar...

10. bluezaire

Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda.

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Evet nihat bey şuan verdiğiniz linklerde resimler sorunsuz gözüküyor.Tekrardan hayrlı olsun diyorum anlaşılan biraz iş var aracınızda iç döşeme kaporta vs... İnşallah gönlünüzce bi araç ortaya çıkar ve yaşım 20 Allah banada bi tane...

11. bluezaire

Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda.

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Merhaba ilk önce aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim ancak göndermiş olduğunuz resimler gözükmüyor yada ben mi göremiyorum bilemedim ilgilenirseniz sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR