BEYAZ DİZEL DEFENDER 110 ARIYORUM.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hkures Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,948
Ynt: BEYAZ DİZEL DEFENDER 110 ARIYORUM.

sağlık olsun. dilerim aradığınız defender ı kısa zamanda bulur, gücün ve dayanıklılığın keyfine çabucak varırsınız =)

Etiketler

oktay1368' Alıntı:
merhabalar bende 89 110 kapalı kasa birtane var bunu size verebilirim kendim ercişteyim binek arabamı ve evimi kaybettiğimden satmak zorundayım. tlf 05469459922

Geçmiş olsun resimleri paylaşırsanız fiyatıda değerlendirebiliriz.

Herkese merhabalar bende uzun zamandır takip ediyorum defender fiyatlarını.Bu benim görüşüm kimse üzerine alınmasın bana kızmasın lütfen ama yani şimdi eski model bi araç alıyoruz bu aracı topluyoruz sonra uçuk paralar isitiyoruz satarken bu ne kadar doğru bilemiyorum.Bence arabaya yapılan masraflar arabaya binildiğine sayılmalı(tabiki komple değil :smiley: ) hatta burda güven abı de bunun hakkında bi yazı yazmıştı arazi aracı alırken arabanın asıl fıyatı + arabaya yaptıgın masrafın yarısı oda eşittir arabının fiyatı demişti bence durum bundan ibaret diye düşünüyorum ilan sitelerinde bakıyorum hep ticari kaygı içinde insanlar.Bilemiyorum belki de ben yanlıs düşünüyorumdur olması gereken böle değildir ama ne bilim bana böle olması gibi geliyor.Teşekkürler...

satılık beyaz var elimde ama ilgilenir misiniz

27062012173.jpg

27062012177.jpg

27062012178.jpg

27062012181.jpg

27062012184.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR