Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
:-)))
Degerlı kardesım;
Baz da tek basına oldugunda asıt kadar tehlıkelıdır, benzer özelıkler taşır. Bazın bize sempatik görünmesinin başlıca neden bize hep tehlikeli olarak ögretilen asidi notürleştirici özelliğinin olmasıdır.
Ayrıca sen o eriğiye elektrik...
Ynt: Radar..
PRF'bilmediğmiz surce menzılı konusmak cok net olmaz ama sütre gerisi olmamak kaydıyla traklamak teorıde ve pratıkte mümkün. 100-140 km ile giden bir aracın hızı ıle 10000mhz ler sevıyesınde cıkısı olan bir sektor tevcıhli radarda alınacak puls lar bunu hesaplamaya yeter. malum...
Ynt: Radar..
Birseyler biliyorsunuz ama eksık bılıyorsunuz sanırm. yuksek frekans sıstemlerı(lazer, elektromanyetık v. b. )artık cok ufak kaynaklardan uretılebiliyor. Anten ve hedef arasında fiziki bir mania olmadığı surece güç kaynağı ve PRF(Pulse Repatataion Frequency)'e bağlı olarak bunu...
"İlk montaja geldiğinde 12 volt ölçmüştüm voltajı.İkinci sefer kontrole gittiğimde bu sefer voltaj 14 volttu"
Bence Sayın pikacunun aküsü oldukça sağlam. yukarıda yazdığınız voltaj değerleri bana onu söylüyor. Ayrıca siteme koyduğunuz karışımın; aşındırıci...
Sayın Pikacu;
Sistemi bence iyiki almadınız ..Radyatörünüzün delinmesi size en önemli olayı göstermiş aslında ..Elektroliz.... Devam etseydiniz belkide ilerleyen zamanda motor bloğonu da delecektiniz.. Çünki bu kadar yüsek akımlarda yapılan ve tutya yada...
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
Katılmamak eldemi:-)
Bu arada formu takip ettikçe Levent beyin el mahareti konusunda oldukça fazla biligye sahip oluyoruz....
Elinize sağlık
Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster
Halen laf ebeliğine devam ediyorsunuz dolayısı ile birinci kişi net belli oldu.
Biraz anlama yeteği varsa onu anlayabilmelisin.. Lafı uzatan halen devam o kisi yada bir gurp.. ne farkederki..belirli.
Bu arada; diğer başlıklar için tavsiyene gerek...
İnatla devam ediyorsun bak.. Burası gelinmesi için davet atılan bir yer değil. Burası insanların bilgiyi paylaştığı bir yer. En azından ben öyle biliyorum. Yeni bir araba bulmuş arkadaşın biri, ve bunu insanlar ile paylaşmıs. Bizde bu konudaki...
1980 li yıllarda yanlış hatırlamıyorsam ARO marka renault mekniğini kullanan hafif razi araçları vardı onların yeni versiyonu gibi göründü bana
Ynt: Karavanda Enerji Sağlama?
Fuel cell'lerin esası normalde oksijen ve hidrojeni ters reaksiyona sokarak enerji elde etme tekniğidir . Ancak maaliyetinin yanında emniyet ve ortaya cıkan ısıyı absorbe etme halen başlı başına bir sorun teşkil etmektedir. Çünki hidrojeni ve oksijeni yüksek...
Ynt: Motokaravan tescil prosedürü değişmiş...!
Herşey olabilir Ahmet bey. Maalesef bunun kontrolu zor. Yapılacak tek şey, yaşayan arkadaşların tecrübelerini iyi izlemek. Bu tecrübeler, olayı yeni yaşayacak arkadaşlara yol gösterecektir.