Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,745
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Raif bey ggezer arkadaşın gönderdiği son mesajlara bakınız. orada telefonu var. tüm cevaplar bu konudan oluşuyor.Bende gerçekmi merak ediyorum, İstanbulda olsam şimdiye gitmiştim yanına.

Etiketler

buradan sanki daha önce de geçmiştik , kaybolduk galiba...

sayın ggezer 4 adet mesajıyla , 11 litreden 7 litreye düştüm diyen meçhul bir gg üyesidir.

geri alma garantisini bırakın montaj hizmeti bile vermiyorlar sayın ggezer... kaç kişi çıktı ben razıyım denenmesine aracımda , hadi buyrun ispat edin diye , örneğin ben , örneğin pikaçu ama sonuç çıkmadı hatırlıyor musunuz ?

palavra işte kardeşim yeter yani...

insanları manipüle etmeyi bu kadar kolay zannediyorlar, ilginç, bu arkadaş gibi birisi,benzer bir kullanıcı ismi ve 3-4 mesaj sayısı ile aynı konunun detaylıca tartışıldığı donanimhaber forumuna da benzer şeyler yazmıştı, biz de hemen inanmıştık :smiley:)

Evet arkadaşlar bakıyorum konuda bi gelişme yok neden acaba :smiley: H-fel systemdende ses çıkmıyor artık.Neyse test sezonu açılmıştır.İstanbulda olan gönüllü arkadaşlar varsa deneyelim sonuçları paylaşalım.Benzinli, dizel, Lpg li farketmez.
Sistemi artık kutulu olarakta üretiyoruz.Denenecek araca bu kutulu sistem konacak sadece aküden bir kablo kutuya bağlanacak , kutudan çıkan gazda hava emiş manifolduna uygun bir yerden verilecek.Gaz verilecek yer delinmesi gerekebilir.Bunu göze almanız gerek.Araca mümkün olduğu kadar az tahribat verilerek montajına özen gösteririz tabi.Bunun dışında gönüllü arkadaş deposunu fulleyecek maddi durumu olmalı.Sistemi taktıktan sonra test için ben depoyu dolduramıyorum durumları yaşanmasın.

Teklifleri bekliyorum arkadaşlar varsa gönüllü benim kontrolümde deneyelim sonuçları paylaşalım.

Şu forum sayfasınada bakmanızı öneririm.Olaya işe yarıyormu yaramıyormu diye değil nasıl daha yüksek verimli sistemler oluşturulur diye bir araştırma içerisinde olan arkadaşların yazdığı bir forum.Gayet güzel sonuçlar alanlarda var.

http://forum.320volt.com/index.php/topic,931.285.html

betelguz' Alıntı:
Evet arkadaşlar bakıyorum konuda bi gelişme yok neden acaba :smiley: H-fel systemdende ses çıkmıyor artık.Neyse test sezonu açılmıştır.İstanbulda olan gönüllü arkadaşlar varsa deneyelim sonuçları paylaşalım.Benzinli, dizel, Lpg li farketmez.
Sistemi artık kutulu olarakta üretiyoruz.Denenecek araca bu kutulu sistem konacak sadece aküden bir kablo kutuya bağlanacak , kutudan çıkan gazda hava emiş manifolduna uygun bir yerden verilecek.Gaz verilecek yer delinmesi gerekebilir.Bunu göze almanız gerek.Araca mümkün olduğu kadar az tahribat verilerek montajına özen gösteririz tabi.Bunun dışında gönüllü arkadaş deposunu fulleyecek maddi durumu olmalı.Sistemi taktıktan sonra test için ben depoyu dolduramıyorum durumları yaşanmasın.

Teklifleri bekliyorum arkadaşlar varsa gönüllü benim kontrolümde deneyelim sonuçları paylaşalım.

oo hosgeldınız. 2 aydır beklıyorum denemek ıcın.buyuk cesaretle sıstemınızı denemek ıstıyorum.artık kafalardakı soru ısaretı kalksın ıstıyorum.herkesınde dusuncesı budur sanırım.

aracım 96 blazer 4.3 benzın+lpg ıstanbul kartaldayım benzınde full lpg de full butun sartlar uygun. :smiley:

Olayı test için ürün sunmanız güzel, ancak depo vs. ile ilgili yaklaşımınız yakışıksız .Forumu takip eden herkesin potansiyel müşteri olduğunu hatırlatmak isterim.

bu başlığa yazmadığım sürede hiçbirşey değişmemiş. birileri müthiş bir yakıt tasarrufu iddiası ortaya atıyor birileride denemeden kötülüyor. en sonunda kendi sistemimi yapacağım sanırım. :smiley:

KLL' Alıntı:
bu başlığa yazmadığım sürede hiçbirşey değişmemiş. birileri müthiş bir yakıt tasarrufu iddiası ortaya atıyor birileride denemeden kötülüyor. en sonunda kendi sistemimi yapacağım sanırım. :smiley:
Coşku bey kötüleyen kimse yok forumda , neye göre kötülüyor dediniz açarmısınız?

baştan biraz takip ettim baktım bir sonuca varılmıyor ,bu gün bir göz atayım dedim aynı tartışmalar ,bir an önce sonuca varılsada bende aracımı satma düşüncesinden vazgeçsem .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR