Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)
Kemal bey;
arada kalan açıklıklar ıbenim bildiğim iki malzeme/yöntem ile kapatabilirsiniz.
1. araya tamir macunu uygulayarak(bu yöntemde bence aracn esnemesine bağlı olarak zamanla açabilir diye düşünürüm)
2.Tüm tesviye...
Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi
Sun Fix denilen yapıstırıcı ile eğer kilidi bulursanız yapıştırabiliyorsunuz ben nivamda yapmış idim ve başarılı olmuştu..
Rıza
Akıtılan suyun miktarında sadece basınc yeterli bir faktör değildir, bunun yanında debide önemlidir. (Yanı pompa; birim zamanda, ne kadar suyu belirtilen basınçta basabiliyor). Bekir beyin pompası suyu, etiket değerine...
Bekir bey;
1 bar yakaşık 10 mt su sutunudur, dolayısı ile suyun duş başlığına ulaşmasında sorun olmaz. (Pompanın yeterli debide ve boru çapını çeyrek pus düşünerek konuşuyorum.)
Saygılar
Rıza
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)
Güzel bir depo. Paralel bağlı bir hava firar bağlantısı ile gözler birbirlerine iştiraklenirse sorunsuzca tam kapasite kullanılır.
Rıza
Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?
Her ne kadar kurum, yetersiz oksijenin nedeni gibi görülsede, parlama noktası yükselen yakıt ile gerçekleşen yanmada da görülür. O yüzden sadece sorunu rakıma bağlamak gerekir diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Rıza
Ynt: Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri
Mustafa bey;
Paylaştığınız değerli bilgiler adına teşekkür edrim. Bu klimaların enerji ihtiyaçları konusunda da bizi bilgilendiriseniz sevinirim
Saygılarımla
Rıza
Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)
Arif bey;
Elinize sağlık çok güzel bir anlatımla; düşünülen/planlanan, uygulanan ve yaşanan ilişkisini ortaya koymuşsunuz. Sanırım sayfanız, bir çok karavana (özellikle kış gezisi yapılacak) kaynak teşkil edecektir. Bu nedenle neden sonuç...
Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?
Oratamda %21 olan CO2 miktarının 2 point düşmesi(%19 ) yaşamı tehlikeye sokmaya başlar diye biliyorum. Sadece katkı maksadı ile yazdim yanlış anlaşılamsın Sayın moderatörüm :-)))
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Mehmet bey;
Bu arada Yücel beyin sayfasındaki konusunu dağıtmamak adına; sizin elektrik tesisatını kuracağınız dönemde, bu iş ile profesyonelce uğraşan arkadaşlarında yol göstermesi ile konuşmayı öneririm..
Saygılarımla
Rıza
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Mehmet bey;
Tavsiyem; generator'de 12 volt yerine 220 volt seçin sonrasında 12 volta bir şekilde düşürün. Kayıplarınız çok olacaktır 12 volt'ta diye düşünüyorum.
Gerçi bir çok profesyonel arkadaaş bu konuda daha kolay yorum...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Yahu Mehmet bey;
İfademı bağışlayın ama haksızmıyım??? Bunca zamandır, kendınızden esırgedınız bu eseri, pekı ya biz.. kurdesen döktük sayenızde..
Allahtan dostlar sıkı baskı kurduda ortaya çıktı...
Şakası bir yana gerçekten çok...
Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?
Deney bitmediğinden ve denemesi yapılmadığından Lord Kelvin ( 1824-1907 ) bile kesin bir tahmin yapamayacatır.
Güzal bir cevap:-)))))
Saygılar
Rıza