Arama sonuçlarınız

1. V

Gitti Gidiyor'daki Vergi Borcu ?

Ynt: Gitti Gidiyor'daki Vergi Borcu ? Vergi cezasının kaldırılması veya en azından azaltılması için idari bazı yol ve yöntemler vardır ki hepsi de kanunda açıkça yazar. Bunların dışında uzlaşma yöntemi de sıklıkla kullanılır (hani şu bazı büyük firmaların yaptıkları şekilde :) ). Bu da olmazsa...

2. V

Trans - Sbirya Ekspresi - Rusya Vizesi

Ynt: Trans - Sbirya Ekspresi - Rusya Vizesi Merhaba Yanlış mı biliyorum acaba, Rusya vizesi kaldırılmamış mıydı? Bu arada rota, benim de yapmak istediğim bir rota. Geziden sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  3. V

Türkiyeye Subaru Impreza Getirmeye Deger mi?

Ynt: Türkiyeye Subaru Impreza Getirmeye Deger mi? Getireceğiniz araba bedelsiz ithalat kapsamında olabilir. Yalnız bunun bazı şartları var: - Öncelikle en az 24 aydır yurtdışında yaşıyor olmalısınız (bununla ilgili bir takım konsolosluk evrak prosedürü mevcut). - Aracın bu yıl göz önünde...

4. V

Arkadaşımız İbrahim'in (Iceman®) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız İbrahim'in (Iceman®) Doğum Günü Kutlu Olsun İbocan doğum günün kutlu olsun, vakit çabuk geçiyor :)
  5. V

Orada, Burada, Nepal'de...

Ynt: Orada, Burada, Nepal'de... Nepal, 60-70li yıllarda hippiler tarafından oldukça sevilen bir yermiş. Buraya gelen, buraya yerleşen oldukça fazla sayıda batılı kişinin olduğu söyleniyor. Şehirde de buranın yerel halkına ten ve göz rengi olarak benzemeyen fakat giysileri, saç şekli (rasta...

6. V

Ynt: Orada, Burada, Nepal'de... Ertesi gün en uygun yöntemin bir rehber ve araç tutarak gezmek olacağına kanaat getirdik. Tabi gruptan bazı arkadaşlar, kendi programlarını izlemek üzere sabahın erken saatlerinde bizden ayrıldı. Biz de 9 civarı rehberimizle tekrar gezmeye koyulduk. Bagmati...

7. V

Ynt: Orada, Burada, Nepal'de... Gezimiz, kozmos üzerinde hacmen epey yer kaplayan biri olarak uçağın en arka köşesindeki sıkışık koltuğa sığmaya çalışmamla başladı. Belki de daha önce, saat sabahın dördü olsa bile hava sıcaklığının oldukça yüksek olmasından başlamalıydım ama bu kadar giriş...
  8. V

Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Allah sabırlar versin, toprağı bol olsun...
  9. V

2010’un yaklaşık 4/5’ini otellerde geçirdikten sonra kendimi yine bir otel odasında buldum. Otel odaları, ne kadar lüks ve rahat olursa olsun insana yaşadığı yerin rahatlığını sağlamıyor. Bunun nedeni belki de insanların buraya gelip geçici yerleşmeleri, belki de “aidiyet” mevhumundan yoksun...

10. V

Gezenbilir Dubai Şubesi

Değerli dostlar, Çalıştığım bankanın Dubai'de kurulan iştirakine atanmam nedeniyle kalıcı olarak buraya yerleştim. Burada yerleşik olan üyelerimiz varsa gerek iş gerekse hobi amaçlı toplanıp etkinlikler yapabiliriz.

11. V

Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Ahlan wa sahlan ;D Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dostlar. İnşallah hep birlikte nice yıllara :)
  12. V

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar dilerim...

13. V

Land Rover Experience Eğitimleri

Ynt: Land Rover Experience Eğitimleri Ben tanıtım maksatlı olan eğitimlerine katılmıştım, oldukça tatmin edici.
  14. V

5 Saatte Konya'da Neler Yapılabilir?

Ynt: 5 Saatte Konya'da Neler Yapılabilir? Mevlana Celaleddin Rumi'nin türbesini ziyaret edebilir, Hacı Şükrü'de Konya usülü tandırı tadabilir, Meke Gölü'ne doğru gidip fotoğraf çekebilir veya Akşehir'de Nasreddin Hoca'nın ilginç türbesini ziyaret edebilirsiniz :)
  15. V

Ağustosta Hindistan ve Nepal

Ynt: Ağustosta Hindistan ve Nepal Umarım gönlünüzdeki rotayı yaparsınız. Yaptıktan sonra izlenimlerinizi de bekliyoruz :)

16. V

Ynt: Ağustosta Hindistan ve Nepal Ne yazık ki İran-Meşhed'den öteye "henüz" geçemediğim için sadece ucuz destinasyonlar olduklarını söylemekle yetineceğim. Öte yandan sizi, bahsettiğiniz rotaya yakın bir şekilde Hindistan'a giden Sayın Zafer Bozkaya'ya yönlendirebilirim. Kendisi...
  17. V

Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi Abi eline sağlık, çok güzel bir araç :) Derneğe geldiğin araç bu muydu acaba?
  18. V

Ynt: Ağustosta Hindistan ve Nepal Bahsettiğiniz coğrafyalar biz gezginler için gerçekten yeryüzündeki cennet. Gerek ucuzluğu gerekse halkının bize yakınlığı dolayısıyla... Öte yandan bölgede süre gelen karışıklık ise ne yazık ki insanları bu harika bölgeden uzak tutabiliyor. Belki en tehlikesiz...

19. V

Ynt: Ağustosta Hindistan ve Nepal Öncelikle siteye hoşgeldiniz. Yolculuğunuzun karayoluyla yapılması durumunda maliyetin çok fazla olacağını sanmıyorum çünkü İran için konuşursak benzinin litresinin 10 kuruşa tekabül ettiği bir memleket. Öte yandan benim size tavsiyem İran'dan Pakistan'a...
  20. V

Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Serdar Bey çok güzel bir gezi yazısı olmuş. Kötü olaylar yaşamışsınız tabi ama hepsi keşfetmenin tuzu biberi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri