Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun
Elimde olmayan nedenlerden ötürü geç kaldım biliyorum...Ne yapalım bende geçmiş doğum gününü kutlarım
Murat Can hocam bütün güzelliklerin gönlünüzce olduğu ve sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk içinde yaşayacağınız nice yıllar diliyorum...
Sevgili kardeşim Murat doğum günün kutlu olsun.Yeni işin hayırlı uğurlu olsun.Ve dilerim her şey o temiz ve güzel gönlüne göre olsun.
Nice nice yıllara.Sağlıcakla kal.
Kıymetli kardeşim , forum kurucularımızdan Murat Can'ın ( VitaEsMorte ) doğum gününü kutlar ve kendisine sağlık , mutluluk ve başarı dolu uzun ömür dilerim.
Evet yıl 2010 aylardan yine mart ve ayın 19'zu Böyle anlamlı bir gününde Murat Can bey'e ?. Yaş gününde tüm sevdikleri ile birlikte sağlık,sıhhat,huzur ve mutluluklar içinde geçirmesini temenni ediyor,saygı ve sevgiler sunuyorum.
Kemal
[attachment=1]
Çanakkaleye gitmek S.n Ertuğrul bey'e selamınızı söylemek tekrar size selam getirmek,bunun akebinde sizin bana borçlandığınız çayı içebilmek halen gündemimde.