Arama sonuçlarınız

1. mr_e

Sonunda WJ yi aldım.

Ynt: Sonunda WJ yi aldım. hayırlı uğurlu olsun resimlerini en kısa zamanda bekliyoruz

2. mr_e

Van araçlar?

Ynt: Van araçlar? bu seçeneklerden pejonun elektrik problemi ve işletim maliyetleri çok olduğundan fordunda motor ömrü 130-150bin km olduğundan ben size palio van öneririm ödüllü multijet motoru bu sınıfın az yakan ve sağlam motorlarındandır.klima merkezi kilit elektrikli ayna ve camlar bu...
  3. mr_e

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı her ne kadar zj'den önce kitapçığına kavuşmuş olsamda emeği geçen herkese teşekkürler

4. mr_e

IVECO Eurocargo ML140E24W 4x4

Ynt: IVECO Eurocargo ML140E24W 4x4 abi naptın sen yaa
  5. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım dediğiniz gibi gidip baktırılıp birde olumsuz görüş alınırsa yandığımın resmidir :) söylediğiniz donanımsal farklar benim içim pek önemli olan şeyler değil.o kadar elektroniğe gerek yok.tek isteğim sunroof oda çoğunda yok zaten sonradan açtırılabilir. bende...

6. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım levent bey sizin aracı biliyorum.konuyu takipteyim. zaten bu kurdu kafama sokan araçlardan biri.alınca mutaka rahatsız edicem sizi :) aslında bende istiyorum 5.2 ama aracı takasa girebilecek olması lazım.bu 4.0 tercih etmemdeki 1 nedende takası kabul ediyor olması

7. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım peki loredo ile limited arasında ne gibi farklar vardır? ayrıca orduda herhangi bir yetkili servis olmamasından dolayı kendim aracın change olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
  8. mr_e

1994 Grand Cherokee 4.0l

Ynt: 1994 Grand Cherokee 4.0l al bendende o kadar bi alalım zj mizi izliyeceğim yol haritası burda yatıyor ;)
  9. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım bu tarz yorumlar bekliyordum kendimi ateşlemek için teşekkürler piranha ;) dediğiniz gibi şuanda arakdaşımda 1.4 civic var 99 model 300-350 yakıyor benzinde ki bunlar benzinde ekonomik olarak bilinirler. piranha nerde ikamet ediyorsunuz? aracta sıralı sistem yok...

10. mr_e

ZJ de yeni teyp uyumluluğu

Ynt: ZJ de yeni teyp uyumluluğu daha önce aldığım araçlar olsun şuan kuandığım olsun hiç problem yaşamadım.her elektrikçi yapabilir ama işçiiği iyi olan bir ustaya gitmenizi öneririm. ipod girişli olursa dediğiniz gibi birde ipod masrafı çıkar. şahsen benim önerim usb girişli olması.birçok...

11. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım yani şuan için şehir içi 350-400 kuruşluk yakıtı kaldırabilirim sanırım :)
  12. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım inanın belki 1 aydır tırmalıyorum.baktım olmuyor en sonunda buldum bir zj işin içine girip irdeleyip öğrenelim dedim ;)

13. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım aslında gönlüm v8den yana aklımda hep yakıt var. 5.2 ile 4.0 arası yakıt tüketimi lt olarak nedir? birde bahsi geçen 4.0 ile 5.2 şanzımanı arasındaki farklar nelerdir?ayrıca donanımsal bir farkl var mıdır?
  14. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım ilk sayfada linkte verdiğim arabaya kafayı takmış durumdayım bakalım kısmet.olmazsa tekrar değerlendiricem bu konuları
  15. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım ikinci elde canıllıık olarak hangisi daha canlıdır peki?

16. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım neye göre tercih farkı oluşabilir %30 offroad %70 yol olarak düşünürsek hangisini tercih etmeli?aracı çok yüklemeyide düşünmezsek
  17. mr_e

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX dediğiniz gibi kır gezileri değilde offroad olucak ama %30 offroad %70 asfalt kullanım olucak çokta yükelemeyi düşünmüyorum.bu çerçevede aynı fiyat aralığında bulunmaları ve görüntü olarak daha elit ve daha heybetli duran zj seçmek istiyorum tabiki bunda bir diğer etkende...
  18. mr_e

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX evet istanbuldayım dizel palio aracım var.onunla takasa girebiliceğim araçlara bakıyorum

19. mr_e

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX öyle ortamlarada arabayı alınca giriceğimi umuyorum çevremdeki herkesinde ortak paydası "bunların ikiside eski model araç 2007 model araba verilip alınmaz bunlar" tarzında o yüzden burdan bilgi almaya çalışıyorum.yakıt bakımından daha ekonomik olduğundan 4.0 bakıyorum
  20. mr_e

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX benim gibi cherokee 4.0(zj) kasa arayn biri için bu yorumun çok çeldirici.ne zor birşeymiş şu seçim yapmak ya. sizlere göre zj ye göre +,- eksileri nelerdir? teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR